Yandex Metrica

Fondaş medyadan CHP'li yöneticilere isyan: 'Ekranlara davet ettiğimiz birçok kişi gelmiyor'

Fondaş medyadan CHP'li yöneticilere isyan: 'Ekranlara davet ettiğimiz birçok kişi gelmiyor'

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından CHP fondaşı kanallar muhalefete isyan etti. Halk TV'de Şule Aydın'ın sunduğu programda konuşan Murat Ağırel, s CHP'li isimleri eleştirdi. Ağırel, "Ekranlara davet ettiğimiz birçok kişi gelmiyor" dedi. Moderatör Şule Aydın ise "Ya ulaşamadık çokça telefonlarımıza çıkan isimlere ya da bir şekilde mazeretler vardı ve katılmak istemediler. İlginç." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 21:00

Vatandaşlar, 14 ve 28 Mayıs'ta sandık başına giderek iradelerini ortaya koydu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aldığı yüzde 52,18'lik oy oranıyla Kemal Kılıçdaroğlu'na yaklaşık 2,5 milyon oy ile fark atarak yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak için SGK'ya sahte belge sunan 182 kişi hakkında soruşturma başlatıldı! Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise seçimlerde büyük bir hezimet yaşadı. Hem partisi hem de gerek ilk tur gerekse de ikinci turda aldığı oyla Cumhur İttifakı'nın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir hayli gerisinde kalan Kılıçdaroğlu kendisini destekleyenleri büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

İSTİFA SESLERİNİ DUYMAZDAN GELİYOR

Kendisine yapılan istifa çağrılarına kulaklarını kapayan Kılıçdaroğlu istifaya yanaşmazken, parti içinde de Kılıçdaroğlu'na karşı sesler yükseliyor.

İBB arızayı gideremedi! Üsküdar-Samandıra Metro Hattı kullanıma kapatıldı İBB arızayı gideremedi! Üsküdar-Samandıra Metro Hattı kullanıma kapatıldı Haberi Görüntüle

FONDAŞLAR İSYANDA

Diğer yandan ise seçimler öncesi fondaşları olan kanallarda sürekli olarak yayınlara çıkan CHP'li isimlere bu aralar ulaşılamıyor. Nitekim fondaşlardan Halk TV'de bile bu duruma isyan edildi.

2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme 2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme Haberi Görüntüle

"DAVET ETTİĞİMİZ BİRÇOK KİŞİ GELMİYOR"

Halk TV'de Murat Ağırel "Ekranlara davet ettiğimiz birçok kişi gelmiyor" eleştirisinde bulunurken, Moderatör Şule Aydın ise "Seçim sürecinde bazen bizim zamanımız olmuyordu, bazen muhalefet partilerinin kurmaylarının zamanı olmuyordu örtüşemiyordu. Ama çokça hem kendileri buraya çıkmak isterdi hem de biz davet ederdik. Nedense bu yayın için de sizler adına soru sormak istedik tüm muhalefet kurmaylarına. Ya ulaşamadık çokça telefonlarımıza çıkan isimlere ya da bir şekilde mazeretler vardı ve katılmak istemediler. İlginç. Soru soracağız sizin adınıza cevap alacağız. Bu işin bir muhasebesi var" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading