Yandex Metrica

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert sözler: Bu çapsızlık ile kendini bitiriyor!

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert sözler: Bu çapsızlık ile kendini bitiriyor!

Fazıl Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'ye sert sözlerle eleştirilerde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığını eleştiren ve "sözde sanatçılar" ifadesinin ardından İnce'ye sert bir dille eleştiren piyanist Fazıl Say sosyal medya adresinden paylaşımda bulundu.

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması: sendikaların hiçbirinden başvuru talebi gelmedi! İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması: sendikaların hiçbirinden başvuru talebi gelmedi! Haberi Görüntüle

"OYLARI BÖLECEK KORKUSU ELBETTE VAR"

Fazıl Say yaptığı paylaşımda; "İnce konusunda da 'oyları bölecek' korkusu elbette var. Ama: 'bu şuursuzluk ve bu çapsızlık ile zaten kendini bitiriyor' konusunda herkes hemfikir" dedi. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Muhalefet ve bazı marjinal gruplar 1 Mayıs'a gölge düşürmeye çalışıyor' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Muhalefet ve bazı marjinal gruplar 1... Haberi Görüntüle

"YÜZDE 1'DEN FAZLA OY ALACAĞINI SANMIYORUM"

Fazıl Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda seçimlere ilişkin olarak paylaşım yaptı. Say, Twitter'dan şunları yazdı: 

"Turne boyunca, yurt dışındaki Türk dostlarım ile elbette seçim de konuşuldu hep. Normaldir, sonuçta hayatlarımızdır. Belirleyicidir. Gözlemlediğim; Kemal Bey'e olan büyük bir hayranlık ve çok artan bir sevgi var. Erdem, akıl, pozitif ruh, gerçekçilik, önderlik... Sevgi kazanacak...

İnce konusunda da 'oyları bölecek' korkusu elbette var. Ama: 'bu şuursuzluk ve bu çapsızlık ile zaten kendini bitiriyor' konusunda herkes hemfikir. 100 kişiden biri İnce savunuyor. Ve ben de %1 den fazla oy alacağını sanmıyorum (500 bin kişi eder) Gerisi zor ona... Durum bu..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading