Yandex Metrica

Sitede Ara

Fatih Portakal Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesinin detaylarını açıkladı: Seçilmesi kesin

CHP'li sunucu Fatih Portakal CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu görüşmesine dair detayları açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimleri kaybetmesinin ardından eleştirilerin odağı haline geldi. Seçimden sonra istifa etmesine kesin gözüyle bakılan Kılıçdaroğlu, direnmeye devam ederken kendisine değişim çağrısı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesine dair detayları CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal canlı yayında anlattı.

17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü? 17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN YENİDEN SEÇİLMESİ KESİN GİBİ

Seçimi kaybetmesine rağmen koltuğu bırakmayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun görevine devam edeceğini söyleyen Portakal, ekim ayında partinin kurultay düzenleyeceğini ve delege yapısı nedeniyle Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday çıksa da kazanacağının kesin olduğunu belirtti.

Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler ele alındı Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU-İMAMOĞLU GÖRÜŞMESİNDE NELER GÖRÜŞÜLDÜ

Portakal, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden İstanbul seçimlerinde aday yapılacağını söyledi. Portakal, muhalefetin İBB Meclisi'nde çoğunluğu sağlaması durumunda İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanlığına getirileceğini de ifade etti.

Portakal, tüm senaryoların gerçekleşmesi ve İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı olması durumunda Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık'ın İBB'nin başına getirileceğini iddia etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading