Yandex Metrica

17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü?

17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü?

İstanbul'un Esneyurt ilçesinde henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı kapı fabrikasında yangın çıktı. Yangın dumaı İstanbul'un pek çok yerinden görülüyor. Peki 17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü?

Gündem

18.04.2024, 22:26

İstanbul Esenyurt'ta çıkan yangın İstanbul'un pek çok noktasından görülüyor. Siyah dumanların gökyüzüne yayıldığı yangına itfaiye ekiplerinin müdahelesi devam ediyor. 

Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim? Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli... Haberi Görüntüle

17 NİSAN ESENYURT'TA YANGIN NEREDE ÇIKTI?

Yangın Esenyurt'ta Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde bulunan bir kapı fabrikasında meydana geldi. Sosyal medayda yer alan bilgilere göre yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp müzik açtı Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp... Haberi Görüntüle

ESENYURT YANGIN NEDEN ÇIKTI?

Yangının çıkış nedenine dair yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Fabrikadaki işçiler kısa sürede fabrikadan tahliye edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading