Yandex Metrica

Fahrettin Altun'dan seçim değerlendirmesi: Erdoğan Türkiye'si istikbalin yüzyılını getirecek

Fahrettin Altun'dan seçim değerlendirmesi: Erdoğan Türkiye'si istikbalin yüzyılını getirecek

Türkiye, seçim sürecinde çeşitli sosyal medya organizasyonları üzerinden, yalan haberlerle toplumu terörize eden ulus ötesi yapılara karşı 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'la devam' dedi. Türkiye'nin bu süreçte yaşadığı yalan ve dezenformasyon terörüne yönelik Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Altun, Erdoğan'ın karşısına konumlandırılan koalisyonun marjinal yapısına ve sahte vaatlerine dikkat çekti; Erdoğan'ın sadece muhalefeti değil, sosyal medya şirketleri ve uluslararası medya devlerine karşı da zafer kazandığını ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Seçim sürecinde sistematik şekilde organize edilen yalan, korku, manipülasyon ve dezenformasyon kampanyalarıyla bir medya terörüne maruz bırakılan Türkiye, sahte ittifak ve yalan vaatlere karşı 21. yılda bir kez daha 'Erdoğan' dedi.  

Süreci her gün yayılan onlarca dezenformasyon içerikli bilgi ve haberle sabote etmeye çalışan dış mahreçli odaklar ve hatta Batı merkezli  medya devlerine yönelilk, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sadece bir adaya karşı değil, küresel sosyal medya şirketleri ve uluslararası medya devlerine de karşı da mücadele yürüttüğünün altını çizdi. 

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN ZAFERİ DÜNYAYA NE MESAJ VERDİ?

Türkiye'nin  bölgesel ve küresel meselelerin çözümü için 'istikrarlaştırıcı güç' olmayı devam edeceğini vurgulayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun,  yeni dönemi  'daha müreffeh, daha büyük ve daha güçlü' sözleriyle tanımladı.

Seçim sürecinde Türkiye'nin içerden ve dışardan yaşadığı açık saldırı ve tehditlere işaret eden Altun,  muhalefetin uzaktan kumanda edilen ve alenen Batı başkentlerinin söylemlerine hizmet eden dezenformasyon kampanyasını hatırlattı. 

MUHALEFET DEZENFORMASYON KAMPANYASININ BORAZANI OLDU

"Aşırı sağ ve aşırı sol partilerden müteşekkil bir koalisyonla karşı karşıya gelen Cumhurbaşkanımız son derece gerçekçi bir kampanya yürüttü. Kimseye sahte sözler vermedi.

Aynı zamanda bir dezenformasyon yağmuruyla mücadele etti. Bu dezenformasyon kampanyasına sadece sosyal medya trolleri değil, aynı zamanda ulusal ve uluslararası medya kuruluşları da iştirak etti. Maalesef Sayın Cumhurbaşkanımızın rakibi de kendisini bu dezenformasyon kampanyasının borazanı haline getirdi."

Galatasaray kaç maç kazanırsa şampiyon olur? 2024 Galatasaray'ın şampiyon olmak için kaç puan alması lazım? Galatasaray kaç maç kazanırsa şampiyon olur? 2024 Galatasaray'ın şampiyon olmak... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'A 'TUTARLILIK' KAZANDIRDI, KILIÇDAROĞLU'NA 'POPÜLİZM' KAYBETTİRDİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasal tutumumun tutarlılık  üzerine kurulduğunu hatırlattı; muhalefetin popülist söylemlerle örülü kampanya söyleminin tutarsızlığına değindi: "Cumhurbaşkanımız tutarlılığı bir siyasal değer olarak benimsedi. Buna mukabil rakibi tutarlılıkla ilgilenmedi. Gerçekleri önemsemedi. Sadece ne zaman ne söylemesi gerekiyorsa o ifadeleri kullandı. Cumhurbaşkanımızın rakibi bu hususu tamamen ıskalayarak aşırı popülist ve 'hipergerçek' bir kampanya yürüttü."

Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

ERDOĞAN TOPLUMU DEĞİL, RAKİBİNİ KARŞISINA ALDI

Fahrettin Altun, muhalefetin kutuplaştırıcı söyleminee karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhalefet seçmenini değil sadece rakibini gündemine aldığına değindi; toplumsal kutuplaşmayı engellemek için büyük bir gayret gösterdiğini vurguladı.

"Cumhurbaşkanımız herhangi bir toplumsal kesimi değil yalnızca rakibini karşısına aldı. Buna rağmen rakibi, siyasal kutuplaşmayı toplumsal kutuplaşmaya dönüştürmek ve kutuplaşmayı derinleştirmek için var gücüyle çalıştı. Hatta nefret söylemine başvurdu. Dün gerçekleşen seçimleri Cumhurbaşkanımız, sosyal medya şirketleri ve uluslararası medya devlerinin rakibini desteklemesine rağmen kazanmıştır."

2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden hangi Yunan Adaları'na geçiş yapılır? 2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden... Haberi Görüntüle

IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu Haberi Görüntüle

ERDOĞAN SEÇMENİ NASIL İKNA ETTİ?

Türk halkının yüzde 52'sinin 21. iktidar yılında bile hala 'Erdoğan' demesinin nedenini de detaylandıran İletişim Başkanı Altun, seçim kampanyasının şifresini 'güven ve ümit' kavramlarıyla tanımladı:

"Geçmişte yaptıkları ve başarılarıyla seçmene güven verdi. Aynı zamanda terör başta olmak üzere Türkiye'nin karşı karşıya olduğu dış tehditlere dair farkındalık oluşturdu.

Dış politika, milli güvenlik, savunma sektörü, ekonomi, bilim ve teknoloji, sağlık ve barınma gibi toplumsal hayatın temel unsurlarına dair seçmene ümit verdi.

Cumhurbaşkanımızın bir yandan seçim kampanyasını yürütürken diğer yandan hükümetimiz marifetiyle, 6 Şubat'ta yaşanan büyük depremin yaralarını sarmayı sürdürdüğü de hatırlanmalıdır.

Kendisi 'Türkiye Yüzyılı' vizyonunu ortaya koyup, seçimde elde ettiği başarıyı da 'büyük Türkiye zaferi' olarak tanımladı. Bu kavramı açık ve şeffaf bir biçimde izah etmek üzere 'Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar' başlıklı yüzlerce sayfalık bir belge ortaya koydu. Bu plan kapsamında hayata geçirmek istediği somut projeleri televizyon yayınlarında ve mitinglerde anlattı. "

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading