Yandex Metrica

Fahiş fiyatlara geçit yok! Ağrı'da 5 marketin kapısına mühür vuruldu

Fahiş fiyatlara geçit yok! Ağrı'da 5 marketin kapısına mühür vuruldu

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatı sonrası zabıta ekipleri marketlere denetleme gerçekleştirdi. Denetleme sonucu fahiş fiyat ve stokçuluk yaptığı tespit edilen 5 market mühürlenerek faaliyetlerine ara verildi.

Gündem

14.03.2024, 15:46

Zincir marketlerin fahiş fiyat ve stokçuluk oyunu son günlerde vatandaşı tepkisini çekerken Ağrı Belediyesi marketlere yönelik denetim başlattı. 

Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak mı? Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak... Haberi Görüntüle

FAHİŞ FİYAT OYUNU BOZULDU 

Yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatı sonrası zabıta ekipleri tarafından il merkezindeki market ve iş yerlerinin düzenli olarak denetlendiği kaydedildi. 

Dursun Ali Taşçı kaç yaşında öldü? Dursun Ali Taşçı kimdir, memleketi neresi? Dursun Ali Taşçı kaç yaşında öldü? Dursun Ali Taşçı kimdir,... Haberi Görüntüle

5 MARKET MÜHÜRLENDİ 

Marketlerde gramaj, raf-kasa fiyatları uygunluğu, hijyen ve düzen, son kullanma tarihi kontrolü, fahiş fiyat ve stokçuluğun denetlendiği anlatılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Ekiplerimizin bugün gerçekleştirdiği denetimde şartları taşımayan 5 market mühürlenerek faaliyetlerine ara verilmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading