Yandex Metrica

Efe Tapmaz kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Efe Tapmaz'a telefon!

Efe Tapmaz kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Efe Tapmaz'a telefon!

PKK'lı teröristler Avrupa'nın gözü önünde Türk vatandaşlarına saldırmıştı. Kalleş saldırıda Türk genci Efe Tapmaz yaralanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Efe Tapmaz'ı telefonla aradı. Sürecin takipçisi olacağını belirten Erdoğan gencin ailesine selam ve sevgilerini iletti. Efe Tapmaz kimdir? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

07.04.2024, 11:31

PKK yandaşları Avrupa'nın göbeğinde Türk vatandaşlarına saldırdı. Saldırıda yaralanan Efe Tapmaz'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geçmiş olsun telefeonu geldi. 

Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Haberi Görüntüle

EFE TAPMAZ KİMDİR?

Efe Tapmaz 16 yaşında Türk gencidir. 

Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının kalleş saldırısında yaralanan Efe Tapmaz'ın tedavisi hastanede devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Efe Tapmaz'ı arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Erdoğan "Bunlar ahlaksız, bunlar adi, bunlar alçak. Oradaki resmi makamlar da Büyükelçiliğimiz de takip ediyorlar, biz de kovalıyoruz. İnşallah neticesi hayırlı olur. Tekrar bütün aileye selam. Gözlerinden öpüyorum. Ramazan-ı Şerif'iniz hayırlı olsun." dedi.

Erdoğan, "Oradaki tüm kardeşlerime selamlarımı, sevgilerimi söyle. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Rabb'im sana şifalar versin." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç'ın süreci takip edeceğini bildiren Erdoğan, gencin ailesine selam ve sevgilerini iletti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading