Yandex Metrica

DMM'den Ankara mitingindeki gözaltı iddialarına yalanlama: 'Gerçeği yansıtmıyor'

DMM'den Ankara mitingindeki gözaltı iddialarına yalanlama: 'Gerçeği yansıtmıyor'

DMM, bugün düzenlenen ve 200 bin kişinin katıldığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yaptığı Ankara mitingiyle ilgili bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarından yayılan iddiaların doğru olmadığını bildirdi. Yapılan açıklamada iddiaların aksine herhangi bir gözaltı işlemi olmadığı bildirildi.

Gündem

31.03.2024, 12:06

Özellikle seçim dönemlerinde artan provokatif haberlere bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'ne fazla mesai yaptıran haberler çoğalırken buna son örnek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı ve 200 bin Ankaralıya hitap ettiği mitingle ilgili iddialar oldu. Toplum içinde ayrılık çıkarayı hedefleyen bazı basın yayın organları ile özellikle yurt dışı kaynaklı sosyal medya hesaplarından Ankara'daki mitingde pankart açan bazı kişilerin gözaltına alındığı iddia edilmişit. DMM ise bu haberlerin ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığını belirterek mitingle ilgili herhangi bir gözaltı işleminin gerçekleşmediği bildirildi. 

Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne zaman 2024? Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne... Haberi Görüntüle

"PROVOKASYONA YOL AÇMAMAK İÇİN ALAN DIŞINA ÇIKARILDILAR"

Açıklamada Başkent Millet Bahçesi'deki mitingde izinsiz pankart açan 5 kişilik grubun herhangi bir provokasyona yol açmamak için miting alanı dışına çıkarıldığı belirtilirken "İddia edildiği gibi şahıslara yönelik gözaltı veya herhangi bir işlem söz konusu değildir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading