Yandex Metrica

Dilan Polat Nez Demir olayı ne, ne yaşandı? Dilan Polat duruşmada neden ağladı?

Dilan Polat Nez Demir olayı ne, ne yaşandı? Dilan Polat duruşmada neden ağladı?

Dilan Polat, kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla Nez Demir'den şikâyetçi olmuştu. Bugün gerçekleşen ilk celsede Polat, şikâyetinden vazgeçti. İki arkadaş, duruşmada ağlayarak ifade verdi. Peki, Dilan Polat Nez Demir olayı ne, ne yaşandı? Dilan Polat duruşmada neden ağladı?
 

Gündem

28.03.2024, 18:41

Dilan Polat, şatafatlı yaşam tarzını incelemek için girişimde bulunan ve şu anda cezaevinde olan bir isimdir. Polat, eski yakın arkadaşı Nez Demir'in kendisini tehdit ettiği iddiasıyla şikayette bulunmuştu. Bugün yapılan duruşmada, ilginç anlar yaşandı. Duruşmayı takip edenler, sonucu merakla bekliyor. Peki, Dilan Polat Nez Demir olayı ne, ne yaşandı? Dilan Polat duruşmada neden ağladı?

Korhan Berzeg öldü mü? Kemikler Korhan Berzeg'e mi ait? Korhan Berzeg öldü mü? Kemikler Korhan Berzeg'e mi ait? Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT NEZ DEMİR OLAYI NE, NE YAŞANDI?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla fenomen Nez Demir'den şikayetçi oldu. Nez Demir hakkında, 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından toplam 2 yıl 9 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşması, Anadolu 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü ve sanık Nez Demir ile taraf avukatları duruşmaya katıldı. Dilan Polat ise cezaevinde tutuklu olduğu için SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) aracılığıyla duruşmaya katıldı.

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! İncirlik Üssü ile ilgili yeni karar Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! İncirlik Üssü ile ilgili... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT DURUŞMADA NEDEN AĞLADI?

Duruşmada söz alan Nez Demir, gözyaşları içinde, "Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Başka söyleyecek bir şeyim yok. Mesaj atılması doğru ama tehdit unsuru olarak atmadım, her zamanki aramızdaki kavgalar" dedi. Duruşma boyunca gözyaşlarına boğulan Dilan Polat ise şikayetinden vazgeçtiğini ifade etti. Mahkeme, Dilan Polat'ın şikayetini geri alması üzerine davanın düşürülmesine karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading