Yandex Metrica

Korhan Berzeg öldü mü? Kemikler Korhan Berzeg'e mi ait?

Korhan Berzeg öldü mü? Kemikler Korhan Berzeg'e mi ait?

Balıkesir'in Gönen ilçesinde köpeği ile gezintiye çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg olayında yeni gelişme yaşandı. Korhan Berzeg’in evine 5 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda insana ait olduğu iddia edilen kemik parçaları ve eşyalar bulunduğu belirtildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Korhan Berzeg öldü mü? Kemikler Korhan Berzeg'e mi ait? soruları gündeme geldi.

Gündem

05.05.2024, 20:08

Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeği Tina ile ormana yürüyüşe giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Korhan Berzeg haftalardır aranmıştı ancak izine rastlanmamıştı. Korhan Berzeg'in köpeği ise 74 gün sonra evine geri dönmüştü. Korhan Berzeg ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma geniş çaplı soruşturma başlatmıştı. Son yaşanan gelişmeye göre ise Berzerg'in evine 5 kilometre mesafede insana ait olduğu iddia edilen insan kemikleri bulunduğu belirtildi. 

TBMM'de İliç için ikinci toplantı! Komisyon üyesi Resul Kurt: 'Bu konuyu siyasete bulaştırmadan araştırmalıyız' TBMM'de İliç için ikinci toplantı! Komisyon üyesi Resul Kurt: 'Bu... Haberi Görüntüle

KORHAN BERZERG ÖLDÜ MÜ?

Korhan Berzerg'in ölüp ölmediği henüz belli değil. Kemik parçalarının kime ait olduğu ise yapılan DNA incelemelerinde belli olacak. Olay yerinden alınan parçalar Adli Tıp Kurumu morguna gönderilerek parçaların Korhan Berzeg’e ait olup olmadığı tespit edilecek.  Savcılığın ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ve DNA testinin ardından herşey netlik kazanacak. Ancak kemik parçalarının Korhan Berzerg'e ait olduğu şu anda kesinleşmiş değil.

Ahmet Fikri Doğan kimdir? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri nereli, kaç yaşında? Ahmet Fikri Doğan kimdir? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri nereli, kaç... Haberi Görüntüle

BALIKESİR VALİLİĞİ'NDEN KORHAN BERZERG AÇIKLAMASI

Valilik konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Korhan Berzeg’e ait banka ve kimlik kartları ile Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kıyafet parçaları ve muhtelif kemik parçaları Armutlu Mahallesi'ne yaklaşık 3 bin 500 metre (kuş uçuşu 2 km) mesafede arazinin engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu dere yatağında köylü vatandaşlar tarafından 23 Nisan 2024 Salı günü saat 13.30 sıralarında bulunmuştur. Bölge, Cumhuriyet Savcısı nezaretinde Olay Yeri İnceleme timleri ve jandarma ekipleri tarafından inceleme altına alınmış olup araştırma faaliyetlerine devam edilmektedir." denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading