Yandex Metrica

Deutsche Welle'den iki yüzlü medyacılık! Türkiye'de olunca sansür Almanya'da olunca düzenleme

Deutsche Welle'den iki yüzlü medyacılık! Türkiye'de olunca sansür Almanya'da olunca düzenleme

Almanya merkezli Deutsche Welle gazetesi iki yüzlü yayıncılık politikasını bir daha sergiledi. Türkiye'de yürürlüğe konulması planlanan Dezenformasyon yasasını sansür olarak lanse eden DW, Almanya'da aynı kapsamda çıkarılan yasayı düzenleme olarak lanse etti.

Gündem

23.01.2024, 19:27

Almanya merkezli Deutsche Welle gazetesi, Türkiye'de kabul edilen 'Dezenformasyon yasa teklifi' ile ilgili yaptığı haberi sansür olarak değerlendirdi. 

Konuyla alakalı uzun bir haber kaleme alan Deutsche Welle, özgürlüğün kıskaç altına alındığını iddia ederken, söz konusu yasayı sansür olarak değerlendirdi. 

Uğur Dündar'a babalık davası açmıştı! Rapor tarihlerinde uyuşmazlık çıktı! Dilara Gülatan itiraz etti Uğur Dündar'a babalık davası açmıştı! Rapor tarihlerinde uyuşmazlık çıktı! Dilara... Haberi Görüntüle

ALMANYA'DA OLUNCA DÜZENLEME TÜRKİYE'DE OLUNCA SANSÜR

Diğer yandan 2017 yılında Almanya'da aynı şekilde yürürlüğe konulan, sosyal medya yasası Deutsche Welle tarafından normal şekilde bir 'düzenleme' olarak verildi. 

Almanya'da sosyal medya yasası onaylandı başlığı ile verilen haberde, söz konusu yasanın nefretle mücadele ettiği belirtilerek faydalarından bahsedilen bir haber hazırlandı. 

Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Haberi Görüntüle

DEUTSCHE WELLE'DEN İKİ YÜZLÜ HABERCİLİK 

Fakat aynı haber ajansı Deutsche Welle, söz konusu Türkiye olunca bu yasayı sansür, özgürlüğe kelepçe gibi tanımlarla kara propaganda aracı haline getirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading