Yandex Metrica

Danıştay'dan flaş açıklama! Kılıçdaroğlu'nun bir yalanı daha ortaya çıktı

Danıştay'dan flaş açıklama! Kılıçdaroğlu'nun bir yalanı daha ortaya çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun MEB'i basması olayının yankıları sürerken Danıştay'dan gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. Öyle ki kurum MEB'in bilgi talebi üzerine, mülakatlarda, yazılı sınav puanının üç puan altında veya üstünde puan verilebileceğine dair bir karar olmadığını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 18:36

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Danıştay kararıyla mülakatlarda puan oynaması yaptığını iddia etmişti.

Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün hangi dizi ve filmler var? Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün... Haberi Görüntüle

MEB KILIÇDAROĞLU'NA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

İddialara karşı MEB, uyulmadığı iddia edilen Danıştay kararının açıklanması için çağrıda bulunmuştu. Mülakat tartışmalarının ardından MEB, Danıştay'dan bilgi talep etti.

Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı Park Bo Ram neden öldü? Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı... Haberi Görüntüle

ÖYLE BİR KARAR OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

MEB'in talebi üzerine kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımına ilişkin mülakatlarda, yazılı sınav puanının üç puan altında veya üstünde puan verilebileceğine ilişkin bir karara rastlanmadığını bildirdi.

Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? Haberi Görüntüle

BAKANLIK DANIŞTAY'A SORDU

Bakanlığın Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Danıştaya yazı göndererek, kamu kurum ve kuruluşlarınca personel alımına ilişkin yapılan sözlü sınavlarda yazılı sınav puanının üç puan altında veya üstünde puan verilebileceğine ilişkin Danıştay kararı bulunup bulunmadığını sordu.

Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim mi geldi? Motorin litresi ne kadar? Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim... Haberi Görüntüle

'DANIŞTAY KARARINA RASTLANMAMIŞTIR'

Danıştay tarafından Bakanlığa gönderilen cevap yazısında, "Kayıtlarımızda yapılan detaylı inceleme ve araştırmalar neticesinde, kamu kurum ve kuruluşlarınca personel alımına ilişkin yapılan sözlü sınavlarda (mülakatlarda) puanlama yapılırken, yazılı sınav puanının üç puan altında veya üç puan üstünde puan verilebileceğine ilişkin bir Danıştay kararına rastlanmamıştır." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading