Yandex Metrica

Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi?

Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi?

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. Hafta başında hava durumu nasıl olacak? 

Gündem

02.05.2024, 20:59

Türkiye yazı beklerken kışa geri döndü! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Osmaniya çevreleri, Adana'nın kuzey ve doğusu, Hatay ve Kahramanmaraş'ın batı ilçeleri, Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi devam etmektedir.

Tekirdağ'da terör operasyonu: PKK'nın 'sözde komutanı' tutuklandı Tekirdağ'da terör operasyonu: PKK'nın 'sözde komutanı' tutuklandı Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIĞI

Meteorolojiden yapılan açıklaya göre, hava sıcaklıklarının batı kesimlerde 2-4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Genellikle güneyli yönlerden, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Batı Karadeniz kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70, yer yer 80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı! DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların gece saatlerinden Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Naci Görür'den kritik deprem uyarısı: 4 ilimizde durum ciddi! Büyük yıkım kapıda Naci Görür'den kritik deprem uyarısı: 4 ilimizde durum ciddi! Büyük... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Batı Karadeniz kıyılarında güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (50-70 km/saat kısa süreli 80 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM... Haberi Görüntüle

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Seddar Yavuz hangi görevlerde bulundu? Kocaeli Valisi Seddar Yavuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Seddar Yavuz... Haberi Görüntüle

'SICAKLIKLARDA ARTIŞ BEKLİYORUZ'

Hava tahmini uzmanı Mehmet Özdemirci, "Cumartesi günkü kuvvetli yağışlar, pazar günü batı bölgelerini terk ediyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde aralıklı yağışlar var" dedi.

"Batıda Trakya ve Çanakkale çevrelerinde yağış beklentimiz var." diyen Özdemirci, "Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde aralıklı yağışlar göreceğiz. Diğer bölgelerimiz ise parçalı ve az bulutlu olacak. Yarından itibaren kuvvetli yağış beklemiyoruz. Genellikle aralıklı sağanak şeklinde yağışlar göreceğiz. Hafta başında ise yalnızca ülkemizin batı kesimlerinde, Marmara ile Kuzey Ege ve Muğla çevrelerinde yağış beklentimiz var." şeklinde konuştu.

Özdemirci, "Hava sıcaklıkları halen doğu bölgelerinde mevsim normallerinin üstünde seyrediyor. Diğer bölgelerde ise mevsim sıcaklıkları civarında. Önümüzdeki günler itibarıyla sıcaklıklarda artış bekliyoruz. Salı gününden itibaren ise ülke genelinde mevsim normallerinin üstünde sıcaklıklar yaşayacağız" diye konuştu.

Gibi dizisi Gülşen kimdir? Yılmaz'ın sevgilisi Gülşen'i hangi oyuncu oynuyor? Gibi dizisi Gülşen kimdir? Yılmaz'ın sevgilisi Gülşen'i hangi oyuncu oynuyor? Haberi Görüntüle

21 NİSAN HAVA DURUMU RAPORU

İSTANBUL °C, 18°C

Parçalı bulutlu

EDİRNE °C, 20°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR °C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu

ADANA °C, 25°C

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 22°C

Parçalı bulutlu

ANKARA °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu

SAMSUN °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ERZURUM °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DİYARBAKIR °C, 26°C

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu

GAZİANTEP °C, 24°C

Az bulutlu ve açık

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading