Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu! 'Türkiye çift paralı bir ülke olmayacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu! 'Türkiye çift paralı bir ülke olmayacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün toplanan Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. 2022 yılının ilk Kabine Toplantısı sonrası önemli mesajlar veren Erdoğan, Türkiye'de var olan bütün sorunları çözeceklerini bildirdi. Erdoğan, 'Önümüzdeki yıl bu zamanlar bambaşka bir Türkiye fotoğrafıyla milletimizin huzuruna çıkacağız.' ifadelerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 18:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı sonra erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulunuyor. 

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar; 

Önümüzdeki yıl bu zamanlar bambaşka bir Türkiye fotoğrafıyla milletimizin huzuruna çıkacağız. 

Balkanlardan önemli bir misafirimizi Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'i ağırladık. Kapsamlı fikir alışverişinde bulunduk, aramızdaki ilişkileri değerlendirdik.

Ara verdiğimiz muhtar buluşmaları toplantımız bugün çok coşkulu geçti.

Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmak, yeni projeler geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekonomideki hedeflerimizi ulaşmamızı engellemek isteyenlere aradıklarını vermeyeceğiz.

Çöl tozu İstanbul'a ne zaman gelecek? İstanbul'da çamur yağacak mı? Çöl tozu İstanbul'a ne zaman gelecek? İstanbul'da çamur yağacak mı? Haberi Görüntüle

163 MİLYAR LİRALIK MEVDUAT KUR KORUMALI SİSTEMDE

Kur korumalı mevduat hesabına ciddi talep olduğunu görüyoruz. Şu ana kadar 163 milyar liralık mevduat kur korumalı sisteme geçmiştir. 

Döviz ve altın cinsi hesapları zorunlu karşılıktan muaf tuttuk.

Yastık altı altınları ekonomiye kazandırma çalışmalarımız sürüyor. 

Bankaların, darphanenin ve altın rafinerilerinin içinde yer aldığı mekanizmayla vatandaşlarımızın altınlarını sisteme sokmalarını temin edeceğiz.

İstanbul'dan kahreden haber: Bir polis memuru şehit oldu İstanbul'dan kahreden haber: Bir polis memuru şehit oldu Haberi Görüntüle

TÜRKİYE ÇİFT PARALI BİR ÜLKE OLMAYACAK

Türkiye'yi çift paralı bir ülke olmaktan çıkartarak, herkesin tasarrufunu TL ile yaptığı Türkiye için destek istiyoruz. 

Kısır hesaplarla hareket ederek, içinden geçtiği kritik süreçte ülkemize zarar verenleri affetmeyeceğiz.

Dead Boy Detectives 2. sezon ne zaman? Dead Boy Detectives bitti mi, 9. bölüm yayınlanacak mı? Dead Boy Detectives 2. sezon ne zaman? Dead Boy Detectives... Haberi Görüntüle

ELEKTRİK DESTEĞİ GENİŞLİYOR

Yılbaşından itibaren doğalgaz, elektrikte fiyat artışı mümkün olabilecek en alt seviyede yapıldı. Devlet bu konuda fedakarlığı sürdürüyor.

50,4 milyon liralık ilave kaynakla 20 bin aileyi daha elektrik desteği kapsamına alıyoruz. 

Kömür yardımı alan hanelerden isteyenlerin bunu doğalgaz olarak kullanabilmelerini sağlayan düzenleme tamamlandı. Doğalgaz desteğinden yaklaşık 4 milyon aile yararlanacak. 

Gibi dizisi Nermin, Ceyda, Yeliz kimdir? Instagram adresleri ne? Gibi dizisi Nermin, Ceyda, Yeliz kimdir? Instagram adresleri ne? Haberi Görüntüle

KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE 

Son dalganın koronavirüsü tehdit olmaktan çıkaracağını umuyoruz. Vatandaşlarımızdan bu dönemde de temizlik, mesafe, maske kurallarına uymayı, aşılarını yapmayı ihmal etmemelerini istiyoruz. Bilhassa, 60 yaş üstü vatandaşlarımız için hatırlatma dozu önemlidir. 

Yerli aşı sayesinde artık kendimize daha güvenle bakıyoruz. Aşıda Türkiye dünyanın önde gelen merkezlerinden biri olacaktır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading