Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı temel atma törenine sahte dediler: Provokasyona Akşener de katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı temel atma törenine sahte dediler: Provokasyona Akşener de katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta asrın felaketi depremlerden etkilenen bölgelerde afet konutları ve hastaneler için temel atma törenine katılırken provokatörler de yalanlarıyla ortaya çıktı. Temel atma töreninin sahte olduğunu iddia eden provokatörlere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta, asrın felaketi Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay'ı ziyaret etti ve afet konutları ile hastanelerin temel atma törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da canlı bağlantı ile deprem bölgelerinde temel atma çalışmalarının hemen başlatılması için talimat verirken muhalif haber siteleri ve sosyal medya hesapları ise yeni bir provokasyona daha imza attı ve temel atma töreninin sahte olduğunu iddia etti. 

Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor! Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor! Haberi Görüntüle

AKŞENER DE PROVOKATÖRLERE KATILDI

Muhalif haber siteleri ve sosyal medya hesapplarının provokasyonuna İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı. Akşener, İYİ Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada boş arazilere beton döküldüğünü iddia etti ve şu ifadeleri kullandı: 

Hastane temeli atıyoruz' diye, Türkiye’ye yutturmaya kalktılar.

Tokat'ta üst üste neden depremler meydana geldi? Uzman isimden dikkat çeken açıklama: Yeni bir fay hattı mı uyanıyor? Tokat'ta üst üste neden depremler meydana geldi? Uzman isimden dikkat... Haberi Görüntüle

'ŞEHİRLERİMİZİ AYAĞA KALDIRMA SÖZÜ VERDİK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da katıldığı afet konutları ve hastaneler için temel atma töreninde şu şekilde konuşmuştu: 

Bu şehirlerde yaşayan milyonlarca insanımızın kimsenin keyfini bekleyecek, kimsenin hesaplarının tekemmülünü bekleyecek vakti de sabrı da dermanı da yoktur. İşte biz bunun için bir yılda 319 bin konut yaparak altyapısıyla, iş yerleriyle, sosyal ve kültürel birimleriyle tüm ihtiyaçları tamamlayarak şehirlerimizi ayağa kaldırma sözü verdik.

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! İki lider yan yana gelecek mi? Özgür Özel'den görüşmeyle ilgili açıklama! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! İki lider yan yana gelecek mi?... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN CANLI TALİMAT

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da canlı bağlantı ile İskenderun, Antakya ve Defne'de devlet hastanesi, Kırıkhan'da köy evi, İskenderun, Altınözü ile Arsuz'da ise deprem konutlarının temel atma çalışmasının hemen başlatılması talimatını verdi.

25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç lira? Motorin ne kadar oldu? 25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç... Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA: 60 GÜN İÇİNDE HİZMETE SUNULACAK

Bakan Koca ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  Antakya Devlet Hastanesi, İskenderun Devlet Hastanesi, Acil Durum Hastanesi ile Defne Devlet Hastanesinin temellerinin atıldığını, ayrıca Hatay'ın yeni yerleşim yeri Gülderen'de de 1000 yataklı bir şehir hastanesi kurulacağını söyledi ve şu ifadeleri kullandı: 

Defne Devlet Hastanesi, 300 yatak kapasiteli olarak planlandı. 80 yoğun bakım yatağı, 12 ameliyathanesi ve tüm branşlarda hizmet verecek donanımı olacak. Sadece 60 gün içinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading