Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dev posteri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dev posteri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstikbalin Yüzyılı tanıtım programında çekilen fotoğrafından hazırlanan dev poster 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asıldı. "Yine Reis, Yeniden Reis" ifadelerinin bulunduğu poster, bir süre sonra bulunduğu yerden alındı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu tamamlandı.

Erdoğan, yüzde 52,16 Kılıçdaroğlu ise yüzde 47,84 oy aldı. Milyonların nefesini tutup takip ettiği yarışı Erdoğan kazandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 yıl daha Türkiye'yi yönetmeye devam edecek.

Erdoğan'ın seçimden zaferle ayrılması sonrası AK Parti'ye ve Erdoğan'a gönül verenler sokaklara attı kendini kendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren vatandaşlar, Türkiye'nin birçok yerinde sevinç gösterileri yaptı.

Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu: Doğrudan bizimle alakalı! Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu:... Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NE ASILDI

Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Seçimi'ni kazanan Erdoğan'ın 1 Mayıs'ta Ankara'daki TUSAŞ Tesisleri'nde düzenlenen İstikbalin Yüzyılı tanıtım programında çekilen pilot montlu fotoğrafı, vatandaşlar tarafından poster olarak hazırlanıp 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asıldı.

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

''YİNE REİS YENİDEN REİS''

"Yine Reis, Yeniden Reis" ifadelerinin bulunduğu poster, bir süre sonra bulunduğu yerden alındı.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading