Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı camdan izleyen CHP'li Engin Özkoç'un yüz ifadesi olay oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı camdan izleyen CHP'li Engin Özkoç'un yüz ifadesi olay oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anayasa hamlesi ile CHP'de yüzler düşerken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'teki grup toplantısından çıkarken Engin Özkoç'un bakışları AK Parti'den CHP'ye ''müthiş gol'' olarak yorumlandı.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşurken gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Meclis'e sunduğu 'başörtüsü teklifi'ne tepki gösterdi. Türkiye'de verdikleri mücadele sayesinde başörtüsü meselesi kalmadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Eğer dürüstseniz çözümü yasa değil Anayasa düzeninde sağlayalım'' dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine şu açıklamayı yaptı; "Desteklememek için anayasa değişikliği önerip başka değişiklikler için fırsat kolluyorlar. Her gün anayasayı çiğneyen bir anlayışla anayasa değiştirecek halimiz yok. Yeni Anayasa, yeni Meclis'in işi olacak"

Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna imza attı! Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna... Haberi Görüntüle

''OLACAĞI BUYDU ZATEN BUNLAR DÜRÜST DEĞİL''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken Özgür Özel'in 'hayır' çıkışına yaptığı yorumda "Olacağı buydu zaten, bunlar dürüst değil. Yasal düzenlemeye gerek yok çünkü şu anda zaten yasal teminat altında. Dürüstsen, samimiysen gel bu işi anayasal teminat altına alalım. Kaldı ki Anayasa'mızda bunu geniş manada teminat altına alan maddeler var. Ama bunu hak ve özgürlükler çerçevesi içinde açık, samimi; başörtüsü konusunu biz oraya oturtalım." ifadelerini kullandı.

MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu Haberi Görüntüle

''MÜTHİŞ GOL''

Seçim tarihi yaklaşırken Kılıçdaroğlu'nun muhazafakar seçmeni kazanmak için yaptığı hamle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Eğer dürüstseniz çözümü yasa değil Anayasa düzeninde sağlayalım'' çağrısı siyasette büyük yankı uyandırdı. Gerek sosyal medyada gerek siyasi kulislerde AK Parti'den CHP'ye ''müthiş gol'' olarak yorumlandı.

Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak? Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri... Haberi Görüntüle

CAMDAKİ CHP'LİYİ AĞLATAN KARE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısının ardından kendisini bekleyenleri selamlarken bir fotoğraf karesi gözlerden kaçmadı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ağlamaklı bir yüz ifadesi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı izledi. Engin Özkoç'un yüzünün düştüğü o fotoğraf sosyal medyada tık rekoru kırdı ve binlerce yorum aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading