Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum mitingi nerede olacak? 16 Mart AK Parti Erzurum mitingi saat kaçta? Erzurum miting alanına nasıl gidilir? Erzurum AK Parti mitingine nasıl katılınır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum mitingi nerede olacak? 16 Mart AK Parti Erzurum mitingi saat kaçta? Erzurum miting alanına nasıl gidilir? Erzurum AK Parti mitingine nasıl katılınır?

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için 50 ilde miting düzenleyeceğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler için düzenlediği mitingler kapsamında 16 Mart Cumartesi günü Erzurum'da miting düzenleyecek. 16 Mart 2024 Cumartesi günü Erzurum'da düzenlenecek olan AK Parti mitingine Erzurumlular nasıl katılacağını ve mitinge nasıl gideceğini araştırmaya başladı. Erzurum  halkı AK Parti'nin 16 Mart Cumartesi günü düzenleyeceği miting için ''10 Mart Pazar Erzurum  AK Parti mitingi nerede ve saat kaçta olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum mitingine nasıl katılınır? Mitinge nasıl gidilir?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erzurum 16 Mart 2024 mitingi saat kaçta ve nerede olacak? Miting alanında kapılar saat kaçta açılacak? 

Gündem

24.03.2024, 13:45

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler kapsamında Erzurum'da vatandaşlar ile 16 Mart 2024 Cumartesi günü bir araya geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erzurum'da miting düzenleyeceğini öğrenen vatandaşlar arama motorlarında Erdoğan'ın Erzurum'da mitinginin saat kaçta ve nerede başlayacağını araştırmaya başladı. AK Parti yerel seçimler kapsamında 16 Mart Cumartesi günü Erzurumlular ile bir araya gelecek ve Erzurum'da büyük katılım sayısı ile dev bir miting düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AK Parti'nin 16 Mart 2024 Cumartesi günü düzenleyeceği mitinge katılmak isteyen Erzurumlular,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erzurum 16 Mart 2024 mitinginin saat kaçta ve nerede başlayacağını araştırmaya başladı.Peki Miting alanında kapılar saat kaçta açılacak? AK Parti Erzurum mitingine nasıl gidilir?

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Karagöz hakkında karar verildi Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut... Haberi Görüntüle

16 MART CUMARTESİ AK PARTİ ERZURUM MİTİNGİ SAAT KAÇTA NEREDE BAŞLAYACAK?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'da düzenleyeceği mitingin saat 13:30'da başlaması bekleniyor.

14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi 14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

AK PARTİ ERZURUM MİTİNGİ NEREDE YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinginin, Erzurum Miting alanında yapılacağı açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading