Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ile 'mavi tik' diplomasisi yürütebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ile 'mavi tik' diplomasisi yürütebilir

Dün katıldığı canlı yayında, Elon Musk'ın Twitter'ın 'mavi tik' özelliğini paralı yapmasına ilişkin konuşan Erdoğan, "Biz farklı olabiliriz. Elon Musk ile de bu konuda bir diplomasi yürütebiliriz" açıklamasında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, 44 milyar dolara Twitter'ı satın aldı ve sosyal medya uygulamasında birçok özelliği değiştirmek için düğmeye bastı. 

Platformdaki değişim hedeflerinden biri de mavi tik özelliğinin paralı kullanımı oldu. 

Dün, A Haber ve ATV ortak canlı yayınında konuşan Erdoğan, Elon Musk ile uzun süredir görüşmediklerini kaydetti. Musk'ın mavi tiki ücretli yapmasıyla ilgili gelen bir soruya ise Erdoğan, "Belki biz farklı olabiliriz. Elon Musk ile de bu konuda bir diplomasi yürütebiliriz" açıklamasında bulundu.

Kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmışlardı! Dilan Polat ve Engin Polat için mahkeme son kararını verdi! Kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmışlardı! Dilan Polat ve... Haberi Görüntüle

ÜCRETİ 8 DOLAR OLACAK

Sosyal medya devi Twitter'ı satın alan, dünyanın en zengin iş insanı Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, 'mavi tik' için aylık 8 dolar ücret alınacağını açıkladı. Söz konusu ücretin ülkelerin satın alma güçlerine göre ayarlanacağını belirten Musk, aylık 8 dolarlık ücretle yanıt, bahsetme ve aramada öncelik, daha uzun video ya da ses dosyası paylaşma imkanının da olacağını sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading