Yandex Metrica

Kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmışlardı! Dilan Polat ve Engin Polat için mahkeme son kararını verdi!

Kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmışlardı! Dilan Polat ve Engin Polat için mahkeme son kararını verdi!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Eşi Engin Polat'ın vergi karçırma ve kara para aklama suçlarından 5 Kasım'dan bu yana cezaevindeydiler. Polat çifti ve aralarında bulunan 12 şüpheli hakkında mahkeme vergi usul kanununa muhalefetten beraat ettikleri öğrenildi. Ancak çiftin 2 ayrı suçu daha bulunduğu için cezevinde kalmaya devam edecekler.

Gündem

28.04.2024, 13:14

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen ünlü sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında 5 Kasım günü vergi karçırma ve kara para aklama suçlarndan cezavine girmiş, aylar süren soruşturma ve MASAK'ın incelemelerinin ardından çeşitli suçlardan hapis yatmaktaydılar. 

Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Haberi Görüntüle

POLAT ÇİFTİ HAKKINDA MAHKEME KARAR VERDİ

Arlarınd a Dilan Polat ve Engin Polat'ın olduğu 12 şüpheli hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığ ''Suç işleme amacıyla örgüt kurma'', "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi","Vergi kanununa muhalefet" suçlarından cezaevinde bulunmaktaydılar. 

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı? Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1... Haberi Görüntüle

TÜM ŞÜPHELİLER TAHLİYE EDİLDİ

Ancak mahkeme hapiste bulunun tüm şüpheliler hakkında vergi kanununa muhalefet suçundan tahliye edilmesine karar verdi.

Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp müzik açtı Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp... Haberi Görüntüle

POLAT ÇİFTİNİN TUTUKLULUNA DEVAM KARARI

Dilan Polat ve Engin Polat haricindeki şüpheliler tahliye edilirken, çiftin "Örgüt kurma ve yönetme" suçu ile "kara para aklama" suçlarından dolayı savcılk dosyanın incelenmesinin henüz tamamlandmadğını belirterek tutukluluklarının devamını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Haberi Görüntüle

POLAT'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Dilan polat ve Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya'nın sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada, "Polatlar dosyasında bütün şüpheliler vergi suçlaması açısından tahliye edilmişlerdir. Diğer suçlar açısından MASAK son değerlendirme beklenmektedir" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading