Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar'

Van mitinginin ardından Hakkari'ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada halka hitap etti. Erdoğan, "Nice badireyi aşarak bugünlere geldik. Her şeyi yaptılar ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar. Eminim sizler gayet iyi hatırlıyorsunuz. Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi ya da istismar zeminini kaybetmekten korkan bölücü örgüt tarafından sabote edildi." dedi.

Gündem

26.03.2024, 14:34

Seçim çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van mitinginin ardından Hakkari'de halka hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne zaman 2024? Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne... Haberi Görüntüle

"85 MİLYONUN HER FERDİNİ SAMİMİYETLE BAĞRIMIZA BASIYORUZ"

Hakkarili kardeşlerimizi çok özlemiştik. Görüyoruz ki Hakkarili kardeşlerimiz de bizi özlemiş. Hakkari'ye gelmeden önce Van'ın misafiri olduk. Orada da bambaşka bir coşku vardı. Doğu - Batı, Kuzey - Güney demeden ülkemizin dört bir köşesini dolaşıyoruz. 85 milyonun her bir ferdini samimiyetle bağrımıza basıyoruz. Eski Türkiye'de sizlerle beraber milletimizin her kesimi çeşitli mağduriyetler yaşadı. Bir avuç seçkin azınlık dışında çoğumuz ötekileştirildik. Haksızlığa ve hukuksuzluğa maruz bırakıldık.

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı? Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında... Haberi Görüntüle

"NİCE BADİRELER ATLATTIK"

Nice badireyi aşarak bugünlere geldik. Her şeyi yaptılar ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar. Eminim sizler gayet iyi hatırlıyorsunuz. Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi ya da istismar zeminini kaybetmekten korkan bölücü örgüt tarafından sabote edildi. Bölücü örgüt ise terör eylemleriyle, vatan evlatlarını kalleşçe katlederek aynı amaca hizmet etti. Türkiye'de huzurun, güvenliğin, demokrasinin hakim olmasını istemedi.

AK Parti'den seçim sonrası stratejik toplantı: Yeni iletişim yöntemleri ve Anayasa ele alındı! AK Parti'den seçim sonrası stratejik toplantı: Yeni iletişim yöntemleri ve... Haberi Görüntüle

"KAYNAKLARI TERÖR ÖRGÜTÜNE VE TERÖRİSTLERE AKTARMAYACAK İSİMLER BELİRLEDİK"

Sizlerden 31 Mart'ta iradenizi kendilerinin tapulu mülkü görenlere esaslı bir ders vermenizi bekliyorum. Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne ve teröristlere aktarmak yerine sizin için kullanacak isimler belirledik. Hakkari belediye başkan adayımız İsmet Ölmez, ihtiyaç sahiplerinin elinden tutmasıyla bilinen bir kardeşimiz. İsmet kardeşimiz şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için kendi imkanlarını dahi kullanacağına bize söz verdi. İlçe belediye başkan adaylarımızı da size daha iyi hizmet vermesi için destekleyeceğiz. Hakkari 31 Mart'ta Türkiye yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz?

AK Parti'den seçim sonrası stratejik toplantı: Yeni iletişim yöntemleri ve Anayasa ele alındı! AK Parti'den seçim sonrası stratejik toplantı: Yeni iletişim yöntemleri ve... Haberi Görüntüle

"HAKKARİ'YE 72 MİLYAR LİRA YATIRIM YAPTIK"

Yaklaşık 22 yıl boyunca bu ülkenin her köşesine hizmet götürmek için mücadele ettik. Hakkari'ye 72 milyar lira yatırım yaptık.Gençlik ve sporda bin 476 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları yaptık. Birçok farklı branşta 20 spor tesisi inşa ettik. Hakkarili ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 6 milyar lira tutarında kaynak aktardık. Hakkari, Yüksekova devlet hastaneleri başta olmak üzere 5'i hastane toplam 37 sağlık tesisini şehrimize kazandırdık.

Deprem meselesinin ne kadar önemli ve acil bir konu olduğunu 6 Şubat'ta hep birlikte bir kez daha gördük. Hükümet ve belediye el ele vererek Hakkari'yi bir an önce depreme hazırlamak istiyoruz.

Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli, kaç yaşında? Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli,... Haberi Görüntüle

HAKKARİLİLERE İSTİHDAM MÜJDESİ

Hakkarili çiftçilerimize 9 milyar lira tutarında hibe desteği verdik. Yüksekova Organize Sanayi bölgesini kurduk. Enerjide Hakkari'ye doğal gaz sağladık. Hakkarili kardeşlerime bir müjde vermek istiyorum. 2 bin kardeşimizi istihdam edeceğiz.

Şu anda Hakkari'de ne kadar benim kardeşim var? Söyleyeyim, 30 bin.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading