Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Tarihi yol ayrımındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Tarihi yol ayrımındayız

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yeni bir seçimin eşiğindeyiz. Elbette her seçim önemli ama 14 Mayıs seçimleri tam manasıyla tarihi bir yol ayrımıdır. Terör örgütleri ile bunlar diz dize. Kıfayetsiz muhterisleri hep beraber sandığa gömeceğiz.'' diyerek seçim mesajı verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'na katıldı.

Gündemin sıcak başlıklarını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yeni bir seçimin eşiğindeyiz. Elbette her seçim önemli ama 14 Mayıs seçimleri tam manasıyla tarihi bir yol ayrımıdır. Terör örgütleri ile bunlar diz dize. Kıfayetsiz muhterisleri hep beraber sandığa gömeceğiz.'' diyerek seçim mesajı verdi.

Kişi başı milli gelirin 10 bin 650 dolara yükseldiğini belirten Erdoğan, ''Her alanda destan yazan bir Türkiye var. Önümüzdeki günlerde milletimize yeni müjdeler vermeyi de sürdüreceğiz.'' dedi.

''Terör örgütleri ile bunlar diz dize.'' diyen Erdoğan, ''Kıfayetsiz muhterisleri hep beraber sandığa gömeceğiz.3-5 oy daha fazla kapmak için bölücü örgütün siyasi uzantıları dahil marjinal yapılarla iş tutmaktan çekinmeyenlere, milletin geleceğini emanet edemeyiz.'' ifadelerini kullanarak Altılı Masa'ya sert sözlerle yüklendi.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları...

Sizleri muhabbetle selamlıyorum. İlim Yayma Vakfı'nın 52. Genel Kurulu münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Genel Kurul'un ve Vakfımızın 50. yıl kuruluş yıl dönümünün hayırlı olmasını diliyorum. Deprem bölgesindeki kayıpların acısını hepmiz derinden hissediyoruz. Devletimizin ilgili kurumlarıyla iş birliği içerisinde depremin yaralarının sarılması için canla başla çalışıyoruz.

Hasan Açıkgöz kimdir? Müzisyen Hasan Açıkgöz neden öldürüldü? Hasan Açıkgöz kimdir? Müzisyen Hasan Açıkgöz neden öldürüldü? Haberi Görüntüle

''RAMAZAN AYINDA ARTMASINI BEKLİYORUM''

Cumhur ittifakındaki ortaklarımızla beraber dün ve önceki gün Kahramanmaraş ve Hatay'ı yeniden ziyaret ettik. Hem deprem konutlarımızın temelini attık hem de depremzede vatandaşlarımızla birlikte açtık. Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız bizden daha fazla anlayış göstermemizi bekliyor. İlim yayma Vakfımızın depremin ilk anından itibaren gösterdiği dayanışmayı Ramazan ayında artırmasını bekliyorum. Geniş bir yelpazede yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyorum.

DEM Parti il binasında arama: Aramada örgütsel doküman, terör örgütü mensuplarının poster ve afişleri bulundu DEM Parti il binasında arama: Aramada örgütsel doküman, terör örgütü... Haberi Görüntüle

''ŞOV YAPMADAN ALGI PEŞİNDE KOŞMADAN GURUR VERİCİ İŞLERE İMZA ATIYORLAR''

Kardeşlerim burada sizlerin vasıtasıyla şu gerçeği ifade etmek istiyorum. Bizler komuşusu açken tok yatmayı zul sayan bir medeniyetin fertleriyiz. Ekonomik durumu ne olursa olsun, anadolu insanı elindekileri ihtiyaç sahipleriyle paylaşmayı sürdürüyor. Depremin vurduğu şehirlerimize her gidişimizde gönüllü kuruluşlarımızın gözlerimizi yaşartan faaliyetlerini görüyoruz. Her alanda vakıflarımız akitf bir şekilde sahada koşturuyorlar. Şov yapmadan, reklam ve algı peşinde koşmadan, karşılığını sadece allah'tan bekleyerek gurur verici işlere imza atıyorlar. Tüm vakıf ve derneklerimizi buradan tebrik ediyorum.

Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? "Sarhoş" filmi... Haberi Görüntüle

''BU ASALAKLARI HIRSLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUZ'

Tek parti faşizmi özlemiyle yaşayan bir avuç kendini bilmezin, sizin bu samimyetinizden rahatsız olduğunun farkındayız. Zehirli dilleriyle, Kuru gürültüyle bizi yolumuzdan döndürebileceklerini sananlara asa boyun eğmeyiz, tehditlere rağmen mücadelemizi sürdürmeliyiz. Milletin derdiyle dertlenmeyen, hayırlı iş görmek istemeyen bu asalakları kendi hırsları ve ihtirasları ile baş başa bırakıyoruz.

Kurban Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi 2024? Bayram köprüler ve otoyollar bedava mı? 16-19 Haziran 2024 Bayramda otobüs, metrobüs, metro, Marmaray toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi 2024? Bayram köprüler ve... Haberi Görüntüle

KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR 10 BİN 650 DOLAR

Cumhuriyet mitinglerinden Gezi olaylarına alçak darbe teşebbüsüne kadar nice saldırıyı boşa çıkardık. Ekonomimizi büyüttük. Şu anda kişi başı milli gelir 10 bin 650 dolara yükseldi. Her alanda destan yazan bir Türkiye var. Hem asrın felaketiyle mücadele ediyor hem de asrın projelerini tek tek gerçeğei dönüştürüyoruz. 1999 depremi sonrası memur maaşlarını IMF kredisiyle ödeyen bir Türkiye'den bugün depremin yaralarını yaran bir ülkeye kavuştuk. Yeni müjdeleri sürdüreceğiz. Hayata geçirdiğimiz sessiz devrimle bu millete dikte edilen kast sistemini ortadan kaldırdık. 

İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23 Nisan'da hangi konserler ve ekinlikler var? İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23... Haberi Görüntüle

''EN ÜST SEGMENTTE JET UÇAĞIMIZI YAPTIK''

Asıl büyük başarımız, yasakları kaldırarak, insanımızın iradesine vurulan zincirleri kırarak, milletimize cesaret ve özgüven kazandırmamızdır. Ülkemizi bir üst lige çıkaracak Milli Muharip Uçağımız başta olmak üzere birçok önemli savunma sanayi ürününü hayata geçiriyoruz. İHA'mızı yaptık, SİHA'mızı yaptık AKINCI'mızı yaptık. Hepsinden öte, en üst segmentte jet uçağımızı yaptık.

PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak bölgesine konuşlandı! PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak... Haberi Görüntüle

AYASOFYA MESAJI: YILLARCA MİLLETİMİZE DİKTE EDİLEN KAST SİSTEMİNİ KALDIRDIK

Aslolan Allah'ın verdiği can emanetini hakkıyla teslim etmek ve gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Bizler paylaşmanın bereketine, dayanışmanın gücüne inanan bir milletin ve ümmetin evlatlarıyız. Bizden önce yıllarca ötekileştirilmiş toplum kesimlerinin tamamına hak ettikleri değeri biz verdik. Hayata geçirdiğimiz sessiz devrimlerle, bu ülkede yıllarca millete dikte edilen kast sistemini ortadan kaldırdık. Fetih yadigarı Ayasofya'yı tekrar Ezan-ı Muhammedilerle buluşturmakla Türkiye siyasi ve ekonomik bağımsızlığını küresel ölçekte tescillemiştir. Asıl büyük başarımız, yasakları kaldırarak, insanımızın iradesine vurulan zincirleri kırarak, milletimize cesaret ve özgüven kazandırmamızdır.

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya... Haberi Görüntüle

AK Parti'den İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı! AK Parti'den İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı! Haberi Görüntüle

''14 MAYIS SEÇİMLERİ TARİHİ BİR YOL AYRIMIDIR''

Yeni bir seçimin eşiğindeyiz. Elbette her seçim önemli ama 14 Mayıs seçimleri tam manasıyla tarihi bir yol ayrımıdır. 14 Mayıs'ta milletimizle beraber bu zaferi perçinlediğimizde yeni bir dönem başlayacak. Terör örgütleri ile ele ele omuz omuza yürütyen bu insanlardan vatanımıza milletimize herhangi bir fayda gelebilir mi? Terör örgütleri ile bunlar diz dize. Kıfayetsiz muhterisleri hep beraber sandığa gömeceğiz. Terör örgütleriyle el ele, omuz omuza yürüyen bu insanlardan ülkemize, milletimize, vatanımıza herhangi bir fayda gelebilir mi? 3-5 oy daha fazla kapmak için bölücü örgütün siyasi uzantıları dahil marjinal yapılarla iş tutmaktan çekinmeyenlere, milletin geleceğini emanet edemeyiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading