Yandex Metrica

Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? "Sarhoş" filmi sahnesi

Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? "Sarhoş" filmi sahnesi

Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir ablasının babasının daha ünlü bir isim olduğunu açıklayan Duygu Nebioğlu Müge Anlı'nın proramına katılarak yıllardır görmediği annesini arıyor. Annesi Suphiye Orancı'ya seslenen Duygu Nebioğlu "çocuklarının babasının kim olduğunu açıkla" diyerek annesine selendi. Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? Suphiye Orancı "Sarhoş" filmi sahnesi izle seçeneği arama motorlarında araştırılıyor.

Gündem

30.04.2024, 08:28

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz kız çocuklarının ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bir ablasının babasının da Uğur Dündar olduğunu açıklaması tartışmaları yeniden alevlendirdi. Dündar babalık iddiasının DNA testi ile reddedildiğini açıkladı. Kızların annesi Suphiye Orancı hakkında ise yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Müge Anlı'ya katılarak annesini bulmak isteyen Duygu Nebioğlu annesinin İbrahim Tatlıses'in bir filminde figüran olarak rol aldığını açıkladı. Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? "Sarhoş" filmi sahnesi izle seçenekleri ise pek çok kişi tarafından internette araştırılmaya başlandı.

Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz... Haberi Görüntüle

SUPHİYE ORANCI KİMDİR?

Metin Akpınar'a açılan babalık davası ile gündeme gelen ve Metin Akpınar'ın evlilik dışı Suphiye Orancı'dan ikiz çocuğu olduğu ortaya çıkmıştı. 

Duygu Nebioğlu, annesiyle yıllardır görüşmediği ve annesi Suphiye Orancı'nın Almanya'da bir Almanla evli olduğunu ve kendisine bir hayat kurduğunu açıklamıştı. 

Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı ile en son 2010 yılında internetten görüşmüş. Nebioğlu açıklamasında "Babamın Metin Akpınar olduğunu yeni öğrenmiştim o zaman. Annem Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. Ama bir daha ne aradı, ne de sordu. Dayımlarım ve teyzemlerin üzerinden de ulaşamıyorum." dedi.

Annesini bulmak için Müge Anlı'ya katılan Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı'nin İbrahim Tatlıses'in 'Sarhoş' filminde figüran olarak oynadığını açıkladı. 

Duygu Nebioğlu çok merak edilen annesinin fotoğraflarını paylaştı.

1987 yılının Eylül ayında Suphiye Ormancı Metin Akpınar'dan hamile olduğunu öğrendiği zaman hemen Metin Akpınar'ın yanına gitmiş fakat çocukları aldırması için tehditlerle karşılaşmış. Kendisini bulmak için uğraşına Suphiye Ormancı Metin Akpınar tarafından kovdurulmuş. İkizler, 1988 yılının Mayıs ayında dünyaya gelmiş." 

İkizler dünyaya geldikten sonra anneleri tarafından terk edilmiş ve daha sonra yetiştirme yurduna verilmiş.

Duygu Nebioğlu ve ikiz kardeşi Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinilince hayatları kurtulmuş.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading