Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mardin'deki kazayla ilgili başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mardin'deki kazayla ilgili başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'deki 16 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili taziye mesajı yayımlayarak, "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 22:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'deki 16 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili taziye mesajı yayımladı. Başkan Erdoğan, "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum." dedi.

Türkiye bugün Gaziantep ve Mardin'den gelen kaza haberleriyle sarsıldı. Öğle saatlerinde Gaziantep Nizip'te yolcu otobüsü, bir ambulans, bir itfaiye aracı ve gazetecilerin canlı yayın aracının karıştığı kazada 15 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi de yaralandı.

Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor? Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a... Haberi Görüntüle

16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Daha sonra akşam saatlerinde ise Mardin'de benzer bir kaza meydana geldi. Mardin'in Derik ilçesinde yoldan geçen TIR, freninin patlaması sonucu bölgede başka bir kazaya müdahale eden ekiplerin üzerine daldı. Korkunç kazada 16 kişi yaşamını yitirdi, 29 kişi yaralandı.

Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü: Gerilimi azaltın Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, başsağlığı mesajı yayımladı ve "Gaziantep'in ardından Mardin'in Derik ilçesinden de maalesef elim bir kaza haberi aldık. Ciğerimizi yakan kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bir kez daha başımız sağ olsun." dedi. 

Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav yapılacak ÖSYM? Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav... Haberi Görüntüle

GAZİANTEP İÇİN DE TAZİYE MESAJI YAYINLAMIŞTI

Başkan Erdoğan, Gaziantep'te yaşanan kazayla ilgili "Gaziantep-Nizip Otoyolu'nda meydana gelen elim trafik kazası hepimizin yüreklerini dağladı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun." paylaşımında bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading