Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya İHA-SİHA tepkisi: Hazımsızlığın son örneği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya İHA-SİHA tepkisi: Hazımsızlığın son örneği

BTSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İHA-SİHA'yı hedef alan altılı masaya tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Daha sandıktan bile çıkmadan ülkemizin gurur kaynağı projelerini dillerine dolamaya başladılar. Çete iftirası atmaktan çekinmediler. Firmalarımızı tehdit ettiler. İHA ve SİHA konusu altılı masanın hazımsızlığının ilk değil son örneğidir.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BTSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Türkiye bir asra hapsedilemeyecek akdar köklü bir maziye ve derin bir hafızaya sahip bir devlettir. Siyasi iktidarın tesisi ekonomik büyüme açısından vazgeçilmezdir. 20 yıldaki başarının arkasında siyasi istikrar var. Koalisyon hükümetleri olsa 10-15 yılda bitmeyecek yüzlerce köprüyü birkaç yıl gibi rekor sürelerde hizmete açtık. Dünya enerji ve gıda krizini konuşurken biz ihracatta 254 milyar dolara ulaşmamızı konuşuyoruz.

Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Haberi Görüntüle

''PROJELERİN NASIL ENGELLENDİĞİNİ GÖRDÜK''

Türkiye ilk defa orta ve uzun vadeli planlar yapabilme ve bunları hayata geçirebilme kabiliyetine kavuşmuştur. Ülkemizin küresel siyasetteki özgül ağırlığı gittikçe artıyor. Bölgemizde yaşanan sıcak çatışmalara rağmen Türkiye'nin yıldızı daha çok parlıyor. Afrika'dan Asya'ya ilham kaynağı oluyor. Başta devrim otomobilleri olmak üzere geçmişte defalarca yaşadık. Ülkemizde çarpan etkisi yaratacak projelerin daha emekleme aşamasındayken nasıl engellendiğini gördük.

Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Haberi Görüntüle

''ÇETE İFTİRASI ATMAKTAN ÇEKİNMEDİLER''

Daha sandıktan bile çıkmadan ülkemizin gurur kaynağı projelerini dillerine dolamaya başladılar. Çete iftirası atmaktan çekinmediler. Firmalarımızı tehdit ettiler. Firmalarımızı itibarsızlaştırmaya başladılar. Pek çok yatırımımızı hedef aldılar, tüm dünyada başarısıyla adından söz ettiren firmalarımıza iftira attılar. İHA ve SİHA konusu aslında altılı masanın ülkemizin stratejik yatırımlarına yönelik hazımsızlığının ilk değil, en son örneğidir.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

''YIKIM MASASINA CEVAP SANDIKTA GELECEK''

Ekonomimizi açıkça çökertmeyi amaçlayan sermaye ırkçılığı karşısında herkesten evvel bu ülkenin sanayi ve ticaret odaları tavır koymalıydı. Türk ekonomisini kötüleyen yıkım masasına cevap sandıkta gelecek. Önümüzdeki seçimler dönüm noktası. Siyasi istikrarsızlığın yeniden hortlatılmasına izin vermeyeceğiz. Milletimizin gündeminden tamamen çıkardığımız siyasi istikrarsızlık ikliminin yeniden hortlatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Ülkemizin stratejik yatırımlarını engellemeyi hayal edenlerin bu heveslerini bir kez daha kursaklarında bırakacağız.

ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? Haberi Görüntüle

''GÜDÜK BİR ŞAHSİYETİ, MİLLETE KABUL ETTİRMEK İSTİYORLAR''

Sadece son birkaç ayda yaşadıklarımız bile, bu çürük yapının Türkiye'ye kavga, entrika, kriz ve kaos dışında hiçbir şey vadetmediğini göstermeye yeterlidir. Bunların tek derdi gel deyince gelen, git deyince tıpış tıpış giden, iradesi ve özgür karar alma kabiliyeti olmayan, güdük bir şahsiyeti millete cumhurbaşkanı adayı olarak kabul ettirmek. Bunun dışında ülkeye ve millete dair hiçbir hayalleri, hiçbir hedefleri yoktur. Ne milletimizin ne de iş dünyamızın böyle bir tuzağa düşmeyerek, tercihini güçlü cumhurbaşkanından, güçlü hükümetten ve netice olarak da güçlü Türkiye'den yana kullanacağına inanıyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading