Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir masayı idare edemeyenler Türkiye'yi idare edemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir masayı idare edemeyenler Türkiye'yi idare edemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kilis İftar Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diğerleri ne yaparsa yapsın, hangi sahte gündemlerin peşinde koşarsa koşsun biz her günümüzü deprem öncelikli meselelerle geçiriyoruz." dedi.

Gündem

05.04.2024, 02:31

Kilis'te depremzedelerle bir araya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan iftar programında açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

Ramazanın en güzel yanlarından biri zengin fakiri ayrımı olmaksızın bir araya gelmek. İşte bu ayrımların kalktığı yer iftar sofrasıdır. Bizler ortak bir kaderi ortak bir geleceği de paylaşıyoruz. Diğerleri ne yaparlarsa yapsın, hangi sahte gündemlerin peşinde koşarlarla koşsun. Biz günümüzü deprem öncelikli gündemimizle geçiriyoruz.

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

"SİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

11 vilayetin 11'ini de dolaşacağız. Depremzede kardeşlerimizli birlikte olacağız. Devletimizin tüm kurumlarını seferber ederek, her alanda sizlerin yanında olduk. Bakan arkadaşlarımızı süratle illerimizde görevlendirdik. Altyapı ve üstyapı sorunlarının çözümünü temin ettik. Kilis'te hayat eski düzenine kavuşuncaya kadar sizleri yalnız bırakmayacağız. Devlet, millet, sivil toplum sırt sırta vererek yaralarımızı en kısa sürede saracağız. Kilis'i eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız.

Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi intihar etti? Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi... Haberi Görüntüle

ZEMİN ETÜDÜ BİTEN YERLERDE TEMELLER ATILIYOR

Kilis dahil birçok ilimizde hasar tespit faaliyetlerinden enkaz kaldırmaya tüm çalışmalar hızla yürüyor. Deprem konutlarımızın inşası noktasında zemin etütleri biten yerlerde temelleri atıyoruz. Depremzedelerimizi bir an önce huzurla yaşayacakları kalıcı konutlara kavuşturmak istiyoruz. 1643 afet konutu ve 2 bin 648 köy evi inşa edeceğiz. Bunlardan 649 konutun temelini bugün attık.

Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild fuarına nerede, nasıl gidilir? Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild... Haberi Görüntüle

BAZI KÖY EVLERİ BAYRAMA YETİŞEBİLİR

Depremin vurduğu 11 ilimizde 319 bin konut toplamda ise 650 bin konut inşa edeceğiz. 319 binini bir sene içerisinde bitirip hak sahiplerine teslim edeceğiz. Köy evlerinin bir kısmını bayrama kadar yetiştirme durumumuz olabilir. Bu konuda Bakanımız çok kararlı.

Çalışmalarımızı şehirlerimizin sosyolojisini, tarihini, sanatını, kültürünü, mimari yapısını koruyacak bir anlayışla yürütüyoruz. Yatay mimari ilkemizden asla taviz vermiyoruz, vermeyeceğiz. Konutlarımız zemin artı 3 veya 4 kat olacak. Sosyal konutlarımızın yapımı da aynı şekilde hızla devam ediyor. Türkiye bu büyük afetin de üstesinden gelerek hedeflerine doğru ilerlemeye kararlılıkla devam edecektir.

1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor 1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor Haberi Görüntüle

"BİR MASAYI İDARE EDEMEYENLER TÜRKİYE'Yİ İDARE EDEMEZ"

Ülkemizin hızlı karar alan bunları başarıyla uygulayan yönetime ihtiyacı bulunuyor. Daha bir masa etrafında toplanmış 7-8 kişiyi idare edemeyenlerin 85 milyon vatandaşıyla tüm Türkiye'yi idare etmesi beklenemez. Teröristlerle el ele dolaşanların benim ülkeme, Kilis'ime verebileceği hiçbir şey yoktur. Bunları nasıl Cudi'de nasıl Gabar'da nasıl Tendürek'te gömdüysek Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta siz sandığa gömeceksiniz. Türkiye'yi ve deprem bölgesindeki şehirleri kavga eden, birbirinin kuyusunu kazan, ruhsuz, ufuksuz, vizyonsuz kumar masasının kaprislerine terk edemeyiz. Sizlerden 14 Mayıs'ta geleceğinize sahip çıkmanızı özellikle istiyorum.

Teröristlerle ele ele omuz omuza kucak kucağa dolaşanların benim ülkeme, Kilis'ime verebileceğiz hiç bir şey yok. 14 Mayıs'ta sandığa gömülecekler.

Amerikalı aynasız ve Yasemin Allen birlikte mi, sevgili mi?  Yasemin Allen kimdir? Amerikalı aynasız ve Yasemin Allen birlikte mi, sevgili mi? Yasemin... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ KUMAR MASASININ KAPRİSLERİNE TERK EDEMEYİZ

Türkiye'yi ve deprem bölgesindeki şehirleri kavga eden, birbirinin kuyusunu kazan, ruhsuz, ufuksuz, vizyonsuz kumar masasının kaprislerine terk edemeyiz.

Şehit savcımızı katleden zihniyetle, bu zihniyetin destekçileriyle, eli kanlı katilleri meşrulaştırmaya çalışan terör yandaşlarıyla mücadeleyi sürdüreceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading