Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya Başbakanı Scholz ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya Başbakanı Scholz ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Almanya Başbakanı Scholz ile bir araya geldi.

Gündem

23.01.2024, 22:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya’nın başkenti Madrid’de NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nin ikinci gününde gerçekleştirilecek oturuma katılmak üzere IFEMA Fuar Merkezi'ne geldi.

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'A TOPLANTILARDA HULUSİ AKAR VE ÇAVUŞOĞLU EŞLİK ETTİ

İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleştirilen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi ikinci gününde devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci günde düzenlenecek oturuma katılmak üzere IFEMA Fuar Merkezi'ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da eşlik etti.

İki küresel proje güç haritasını yeniden şekillendirecek: Türkiye'den dünyanın şah damarına hamle İki küresel proje güç haritasını yeniden şekillendirecek: Türkiye'den dünyanın şah... Haberi Görüntüle

İSPANYA BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği İspanya’nın başkenti Madrid'de, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile görüştü.

Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Haberi Görüntüle

ALMANYA BAŞBAKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madrid'de yapılan NATO Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında Almanya Başbakanı Scholz ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoağn, İspanya’daki NATO Zirvesi ikili temasları kapsamında Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading