Yandex Metrica

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı!

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı!

İstanbul'da bayram tatilinin ardından ilk mesai gününde trafik yeniden kitlendi. Özellikle ana arterler ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne giriş ve çıkışlarda araçlar güçlükle ilerlemeye çalıştı.     

Gündem

16.04.2024, 08:24

 İstanbul'da, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ardından haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Anadolu Yakası'nda, D-100 Kadıköy istikametinde Küçükyalı ile Avrasya Tüneli arasında, Uzunçayır ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde trafikte yoğunluk meydana geldi.

23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz mi? 23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz... Haberi Görüntüle

KÖPRÜ VE KAVŞAKLARDA TRAFİK YOĞUNLUĞU 

Anadolu Otoyolu Sultanbeyli mevkiinden Ataşehir Kavşağı arasındaki bölümde ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde araçlar güçlükle seyrediyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü aracılığıyla Avrupa Yakası'na geçişlerde trafik yoğunluğu Ünalan ile Ümraniye ayrımından başlıyor. Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolu Kadıköy istikametinde Edirnekapı, Haliç Köprüsü, Halıcıoğlu ve Çağlayan mevkiinde trafik yoğun, Edirne istikametinde trafik akıcı seyrediyor.

Yeni müfredata yoğun ilgi! Bakın kişi görüş bildirdi Yeni müfredata yoğun ilgi! Bakın kişi görüş bildirdi Haberi Görüntüle

AVRUPA YAKASI'NDA YÜZDE 72 TRAFİK YOĞUNLUĞU

İBB Cep Trafik haritası verilerine göre, trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 51, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 72'e kadar ulaştı. Kent genelindeki trafik yoğunluğu ise ortalama yüzde 60 ölçüldü.

Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu için hapis talebi Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu için hapis talebi Haberi Görüntüle

TOPLU TAŞIMADA DA YOĞUNLUK

Ramazan Bayramı'nın ardından sabah saatlerinde mesaiye başlayan vatandaşlar, metro, metrobüs, otobüs, Marmaray ve deniz taşıtları gibi toplu ulaşım araçlarında yoğunluk oluşturdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading