Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023'te hedeflerine ulaşacaklarını açıkladı: Türkiye bambaşka döneme girmiş olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023'te hedeflerine ulaşacaklarını açıkladı: Türkiye bambaşka döneme girmiş olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe’de Şehit Aileleri ile İftar Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Kurulan bütün tuzakları bozduklarını beliren Erdoğan, "Dünya ekonomik sarsıntıların beraberinde gelen işsizlik tehdidinin sarsıntısıyla kıvranırken hamdolsun biz istihdam, ihracatımızla emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah 2023'den sonra Türkiye bambaşka bir döneme girmiş olacaktır." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe’de Şehit Aileleri ile İftar Programı’nda açıklamalarda bulundu.

Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp müzik açtı Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp... Haberi Görüntüle

"RUSYA İLE UKRAYNA ARASINDAKİ SAVAŞI BİTİRMEK İÇİN YOĞUN GAYRET SARF EDİYORUZ"

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Ramazan aylarını Koronavirüs salgını yüzünden buruk geçirdik. İnşallah birkaç aya bunu gündemimizden çıkarmış olmayı hedefliyoruz. Her ikisiyle de yakın siyasi, ekonomik ve tarihi ilişkilere sahip olduğumuz Rusya-Ukrayna arasındaki savaşı bitirmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. Daha önce Suriye'de gördüğümüz insani trajedilerin bir benzeri Ukrayna'da yaşanıyor. Bu tablo bize; vatanda toprağımızı korumanın önemini bir kez daha göstermiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Cemevleriyle ilgili yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Cemevleriyle ilgili yeni karar! Haberi Görüntüle

"OYNANAN OYUNLARI BOZDUK"

Dünyanın en köklü geleneğine, dünyanın en güçlü birliğine sahip millet olarak kendimizi asla bu duruma düşürmedik, düşürmeyeceğiz. Milletimizle birlikte üzerimizde oynanan oyunları birer birer bozduk, istikbalimize halel getirmedik. Sokakları karıştırarak ülkeyi ateşe ve kana boğmak isteyenlere fırsat vermedik, vermeyeceğiz.

Darbelerle milli iradeyi ayaklar altına alıp, boynumuza esaret zincirini geçirmek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bıraktık. Ülkemizi dünyanın 10 ekonomisi arasına inşallah sokacağız. Şehitlerimizin, gazilerimizin fedakârlığı sayesinde bu özgüvene sahibiz. Zorluklarımız vardır ama imkanlarımız da vardır.

Elbette sıkıntılarımız vardır ama unutmayın umudumuz daha büyüktür. Hamdolsun vatan toprakları üzerindeki tüm vatandaşlarımız can ve mal güvenliklerinden emin şekilde huzur içinde hayatlarını sürdürmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle... Haberi Görüntüle

2023 MESAJI

Dünya ekonomik sarsıntıların beraberinde gelen işsizlik tehdidinin sarsıntısıyla kıvranırken hamdolsun biz istihdam, ihracatımızla emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah 2023'den sonra Türkiye bambaşka bir döneme girmiş olacaktır.

Şehitlerimize ve gazilerimize olan şükran borcumuzu ödemenin en güzel yolunun özellikle de ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak, gençlerimize 2053 vizyonunu miras bırakmak olduğuna inanıyoruz. Sizler şehit aileleri ve yakınları olarak bir şeye çok inanmalısınız. O da 'Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Onlar diridirler ancak siz bilemezsiniz'. Rabbim yâr ve yardımcınız olsun."

Bu duygularla Ramazan-ı Şerifinizin tekrar mubarek olmasını diliyorum. Tutacağımız oruç, yapacağımız ibadetlerin Hak katında kabul ve karin olmasını niyaz ediyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum, gazilerimize milletim adına şükranlarımı sunuyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading