Yandex Metrica

Cumhur İttifakı ABB adayı Altınok'tan emekli ve öğrencilere ücretsiz ulaşım müjdesi

Cumhur İttifakı ABB adayı Altınok'tan emekli ve öğrencilere ücretsiz ulaşım müjdesi

ABB Başkan adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Emeklilerimize ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Binen emeklimizin parasını tabii ki minibüs ve otobüs esnafımıza tıkır tıkır ödeyeceğiz. 18 yaş ve üniversite öğrencilerimize de ulaşımı ücretsiz yapıyoruz." dedi.

Gündem

30.03.2024, 22:48

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara'da yaşayan emekli ve öğrenci vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sunacakları müjdesini verdi. 

Altınok, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Yenimahalle ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı

Burada konuşan Altınok, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın verdiği sözleri tutmadığını ileri sürdü.

Ankara'nın yavaşlamaya tahammülü kalmadığını söyleyen Altınok, başkentte trafiğin, ulaşımın ve su fiyatlarının büyük bir problem olduğunu kaydetti.

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! İki lider yan yana gelecek mi? Özgür Özel'den görüşmeyle ilgili açıklama! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! İki lider yan yana gelecek mi?... Haberi Görüntüle

EMEKLİ VE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM MÜJDESİ

Altınok, seçilmesinin durumunda yapacaklarını anlatarak, "Su fiyatlarını yüzde elli indireceğiz. Emeklilerimize ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Binen emeklimizin parasını tabii ki minibüs ve otobüs esnafımıza tıkır tıkır ödeyeceğiz. 18 yaş ve üniversite öğrencilerimize de ulaşımı ücretsiz yapıyoruz." dedi.

Emeklilere 15 Nisan'da 5 bin lira vereceklerinin altını çizen Altınok, şöyle konuştu:

"400 lira et parası yerine, 2 bin 500 lirayı 15 Nisan'da hesaplarına yatıracağız. İsteyen etini alsın, isteyen sütünü alsın, isteyen çocuğuna botunu alsın, montunu alsın, lokantada yemek yesin, berberde tıraş olsun, kuruyemişçiden istersen kuru yemişini alsın. Doğal gaz desteğini de 500 liradan 1000 liraya çıkartacağız."

Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın... Haberi Görüntüle

"ANKARA'NIN ARTIK SÖNMEYE TAHAMMÜLÜ, MECALİ KALMAMIŞTIR"

Turgut Altınok, tarımda da ciddi desteklerin olacağını belirterek, başkentte suyu ve yolu olmayan köyün kalmayacağını bildirdi.

Seçilmesi halinde 10 organize sanayi bölgesi yapılacağını aktaran Altınok, Ankara'da işsizliğin artık bir problem olmayacağını dile getirdi.

Kentsel dönüşümü hızla devreye alacaklarını aktaran Altınok, şunları kaydetti:

"Bakınız Yavaş, var olan teleferiği de çalıştıramıyor. Yani var olan teleferiği 5 yıldır gördünüz çalıştıramadılar, iki aydır kapalı. Ben geldikten sonra onlar da düzelecek. Ama onlar sözünde durmadı. Bizim sözümüz Yavaş'ın sözüne benzemez. O zaten söylediği hiçbir şeyi yapmamış. Altınok'un özü bir, sözü birdir. Herkes evine, yuvasına inşallah kısa sürede kavuşacak. 31 Mart'ta yalan anketleri ters köşe yapacağız mı? Sahte anketleri paralı anketleri yalanları, iftiraları ters köşe yapacağız mı? İnanıyorum ki Ankara oyunu hizmetten yana, gelecekten yana ve eserlerden yana kullanacaktır. Yavaş ile 5 yılı sönen Ankara'nın artık sönmeye tahammülü, mecali kalmamıştır."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading