Yandex Metrica

CHP'nin ortağı DEM Parti skandal görüntülere imza attı: Sokaklara Öcalan'ın fotoğrafını astı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde genel başkan değişti ancak 'teröristlerle aynı yönde yer alıcam' zihniyeti hiç değişmedi. Yeni genel başkan Özgür Özel, yerel seçim çalışmalarında Kemal Kılıçdaroğlu'nun izinden giderek PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti'nin kapısını çalarak 'kent uzlaşı' adı altında kirli ittifak için birleşti. Seçim çalışmalarında yaptıkları her hamle ile kirli pazarlıklarını bir kez daha gün yüzüne çıkaran DEM Parti'nin İstanbul Gençlik Kolları, kentin birçok noktasına teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarını yapıştırdı.   

Gündem

09.04.2024, 20:49

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti ile aynı safta yer almayı tercih etti. "Kent uzlaşısı" adı altında ittifak yaptığı Kandil'in siyasi uzantısı DEM Parti'nin İstanbul Gençlik Kolları, İstanbul'da boş buldukları direklere ve duvarlara teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarını yapıştırdı. 

Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Haberi Görüntüle

KENT UZLAŞISI ADI ALTINDA KİRLİ İTTİFAK 

CHP ve DEM Parti arasında yapılan görüşmeler sonucunda, İstanbul özelinde ittifak yapılması konusunda anlaştılar. "Kent uzlaşısı" adı verilen kirli ittifak kapsamında DEM Parti, 17 ilçede aday çıkarma kararı alırken, 22 ilçede ise aday çıkarmayacağını duyurdu.

Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve restorantlara gitmeyin çağrısı yapıldı! Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve... Haberi Görüntüle

CHP ESENYURT ADAYINI DEM İÇİN  DEĞİŞTİRDİ

CHP, ittifak doğrultusunda kirli pazarlıkların ana gündemini oluşturan Esenyurt adayını değiştirme kararı aldı. "Kürdistan" söylemleri ile ön plana çıkan Ahmet Özer aday gösterildi.

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

TERÖRİSTBAŞI ÖCALAN'IN FOTOĞRAFLARINI YAPIŞTIRDILAR

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti'nin İstanbul Gençlik Kolları, kentin birçok noktasına teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarını yapıştırdı. Söz konusu görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekerken "DEM Parti kapatılsın!" yorumlarını da beraberinde getirdi. Vatandaşlar yorumlarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi. Kullanıcılardan biri "Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'u düşürdüğü hale bakarsınız?" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading