Yandex Metrica

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu balya balya para sayan adamlarını sattı: Usul açısından doğru değil

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu balya balya para sayan adamlarını sattı: Usul açısından doğru değil

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye çalışanlarının çanta çanta para saydığı görüntülere ilişkin ilk kez konuştu. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası Fatih Keleş'in yanı sıra, sahibi olduğu İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın da olduğu ortaya çıkan görüntüleri değerlendiren İmamoğlu, "Usul açısından doğru değil" dedi. 

Gündem

18.04.2024, 03:57

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'kasası' olarak bilinen Fatih Keleş'in bir avukatlık bürosunda bavullar dolusu parayı saydığı sıradaki görüntüleri ortaya çıkmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da soruşturma başlatılan konuya ilişkin CHP İstanbul İl Başkanlığından, "Görüntüler, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının 2019 yılında satın alınmasıyla ilgilidir" savunması gelmişti.

CHP’lilerin milyonlarca liralık parayı saydığı videoda, Keleş'in yanı sıra, sahibi olduğu İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın da olduğu ortaya çıkmıştı.

İmamoğlu, Habertürk TV canlı yayınında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Son dakika: Ege Denizi'nde şiddetli deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Ege Denizi'nde şiddetli deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU KARA PARALARI SAYAN ADAMLARINI SATTI: USUL HATASI VAR

Para sayan adamlarını topun ağzına atan İmamoğlu, "Öyle olmaması gerekirdi. Bir iş öyle olmaması gerekirdi. Usul açısından hatalı, eksik. Hayatım bu işle geçti. İş yaşamım var. Usul açısından doğru değil ama Türkiye'de bu var mı? Var. Başka partilere girersek işin içinden çıkamayız." diye konuştu.

21 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu akşam kimin maçı var? Fenerbahçe neden maç oynamadı? 21 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu... Haberi Görüntüle

'İL BİNASININ SATIN ALINMASI ÜZERİNE BİR GÖRÜNTÜ'

Ekrem İmamoğlu, söz konusu para sayma görüntüleriyle ilgili Habertürk canlı yayında yaptığı açıklamada, "Sonuçta 2019 yılında Cumhuriyet Halka Partisi İl binasının  alınması üzerine bir görüntü" diyerek binayı satın alma işleminin nakit olarak yapıldığını ima etti.

Fakat ifşa olan ve soruşturma başlatılan görüntülerle ilgili CHP'nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, 30 milyon civarında bir bedelle satın alınan CHP İl Binasının banka transferi yoluyla alındığını açıklamıştı.

ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? Haberi Görüntüle

CHP'NİN ESKİ AVUKATI PARALARIN BANKA HESABINDAN GÖNDERİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Çiçek açıklamasında, "25 milyon banka hesabından İstanbul İl Başkanlığı'na bu mülkün alınması hususunda gönderilmiş. Genel Merkez'de sonucunda tapuyu almıştır." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading