Yandex Metrica

CHP'li Ekrem İmamoğlu işçilerinin hakkına göz koydu! İBB bünyesinde çalışan işçiler 'Maaş zammı' protestosu düzenledi!

CHP'li Ekrem İmamoğlu işçilerinin hakkına göz koydu! İBB bünyesinde çalışan işçiler 'Maaş zammı' protestosu düzenledi!

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetiminde olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) iştiraki olan İstanbul Enerji A.Ş çalışanları ''Maaş zammı'' taleplerinin karşılanmaması adına Saraçhane binası önünde protesto düzenledi. İBB önünde haklarını savunan işçilere İmamoğlu'nun talimatı ile zabıta ekipleri müdahalede bulundu.

Gündem

21.03.2024, 14:34

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'de skandallar bitmiyor. İBB iştiraki İstanbul Enerji A.Ş Saraçhane binası önünde ''Maaş zammı'' protestosu düzenledi. Haklarını arayan işçilere Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile zabıtalar sert müdahalelerde bulundu.

Amerikalı aynasız ve Yasemin Allen birlikte mi, sevgili mi?  Yasemin Allen kimdir? Amerikalı aynasız ve Yasemin Allen birlikte mi, sevgili mi? Yasemin... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ İBB YÖNETİMİ İŞÇİLERİ AYLARDIR OYALIYOR!

İstanbul Enerji A.Ş çalışanları adına gazetecilere açıklamalarda bulunan Süleyman Keskin, CHP'li İBB yönetiminin işçileri aylardır oyaladığını açıkladı. Keskin, ''Hepinizin seçimlerden dolayı metrolarda, toplu taşımalarda görmüş olduğunuz 'Kendi enerjimizi kendimiz üretiyoruz' diyerek propagandasını yapan şirketin enerjisini üreten işçileriyiz. Akşamları metrobüslerde, metrolarda, otogarlarda, parklarda, aydınlık bir havada, ışığın altında yürüyebiliyorsak, o elektriği, o enerjiyi ulaştıran enerji işçileriyiz biz.'' ifadelerini kullandı.

24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da okullar açık mı, kapalı mı? İzmir-Ankara-Bursa 24 Nisan okul var mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da... Haberi Görüntüle

''HAKKIMIZ OLANLARI İSTEMEK İÇİN GELDİK''

Keskin, ''İki yıldır bizden çalınanları, hakkımız olanları istemek için geldik. İki buçuk ay boyunca burada yetkililere dil döktük. İşçi arkadaşlarımız geldi, anlattılar. Tüm yetkililerin, bize verdikleri tek bir cevap var, 'Haklısınız, bekleyin ilerde düzelteceğiz'. Yıllardır bekliyoruz. Sorunun çözüme kavuşması için işçi arkadaşlarımızla beraber dil döküyoruz. Oyalamak dışında hiçbir adım atmayanlar, bugün de yüzlerce enerji işçisinin taleplerini görmezden gelmeye çalışıyorlar. Tek bir isteğimiz var, bizden çaldıklarınızı geri verin'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading