Yandex Metrica

24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da okullar açık mı, kapalı mı? İzmir-Ankara-Bursa 24 Nisan okul var mı?

24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da okullar açık mı, kapalı mı? İzmir-Ankara-Bursa 24 Nisan okul var mı?

23 Nisan Ulusal Egeöenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okullarda etkinlikler ve gösteriler düzenlenecek. Haftalardır 23 Nisan etkinliklerine hazırlanan öğrenciler sahneye çıkarak performanslarını sergileyecek. Öğrenciler ve veliler ise 23 Nisan'dan sonraki gün ilkolulda okulların tatil olup olmayacağı sorusuna yanıt arıyor. Peki 24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da okullar açık mı, kapalı mı? İzmir-Ankara-Bursa 24 Nisan okul var mı?

Gündem

30.04.2024, 19:43

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemizin milli bayramlarından biridir. 23 Nisan'da yurdun her bir yerinde kutlamalar yapılıyor, etkinlikler düzenleniyor. 23 Nisan'da okullarda da çocuklar gösteri düzenleyecek. Okulların gösteri sonrası ertesi gün eğitim öğretime hazır hale getirilmesi bazen zaman alabiliyor. Öğrenciler ve veliler ise 24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba okullar açık mı, kapalı mı? sorularına yanıt arıyor. 

Uğur Dündar'a babalık davası açmıştı! Rapor tarihlerinde uyuşmazlık çıktı! Dilara Gülatan itiraz etti Uğur Dündar'a babalık davası açmıştı! Rapor tarihlerinde uyuşmazlık çıktı! Dilara... Haberi Görüntüle

24 NİSAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramından sonraki gün olan 24 Nisan'da okullar tattil değildir. Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin 24 Nisan'da devam etmesi bekleniyor. Ancak bazı durumlarda okulların tatil olduğu bilgisi paylaşılabilir. Bunun için MEB'in güncel duyurularını farklı kaynaklardan araştırmanız öneriliyor. 

ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108. dönem sınav sonuçları nereden öğrenilir? ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108.... Haberi Görüntüle

24 NİSAN çARŞAMBA İSTANBUL'DA OKULLAR AÇIK MI, KAPALI MI?

İstanbul'da 24 Nisan Çarşamba günü eğitim öğretim faaliyetlerinin devam etmesi bekleniyor. 24 Nisan'da İstanbul'da okullar açık olacak. İstanbul'da okulların son durumu için okul idarecilerinizle görüşmenizde fayda var?

Son dakika... Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah paylaşımına tepki: 'Ciddiyetsiz ve seviyesiz' Son dakika... Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah paylaşımına... Haberi Görüntüle

24 NİSAN'DA İZMİR'DE, ANKARA'DA, BURSA'DA OKUL VAR MI?

İzmir'de Ankara'da ve Bursa'da eğitim öğretimin devam etmesi bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading