Yandex Metrica

CHP’li Büyükşehir’in 5 yıldır yapamadığını AK Partili ilçe belediyesi yaptı! Menemen Belediyesi'nden 120 günde tarihi yatırım!

CHP’li Büyükşehir’in 5 yıldır yapamadığını AK Partili ilçe belediyesi yaptı! Menemen Belediyesi'nden 120 günde tarihi yatırım!

5 yıl önce göreve gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vaatleri arasında çok sayıda kavşak yapma sözü vermesine rağmen 2019 yılından beri bir tanesini bile hayata geçirmedi. Belediyecelik denilince akla gelen ilk parti olan AK Parti'nin Menemen Belediyesi 120 gün önce başladığı kavşağı vatandaşın hizmetine sundu.   

Gündem

29.03.2024, 09:36

Söylediği hiçbir projeyi yerine getirmeyen Tunç Soyer'in çare bulamadığı trafik sorunuyla ilgili Menemen Belediyesi'nden kenti rahatlatacak proje 120 günde tamamladı. AK Partili Menemen Belediyesi, 100. Yıl Köprülü Kavşağı'nı hizmete aldı.

Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Haberi Görüntüle

120 GÜNDE YAPILAN KÖPRÜ HİZMETE AÇILDI

120 günde Menemen Belediyesi tarafından yaptırılan 100. Yıl Köprülü Kavşağı'nın törenle açılışı yapıldı.Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, 100. Yıl Köprülü Kavşağı'nın açılış törenine katıldı.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

AK PARTİ'NİN YAPTIĞI PROJE İZMİR TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK 

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, açılışta yaptığı konuşmada, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın 3 yıl gibi bir sürede AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunun altını çizdi. Açılışını gerçekleştirdikleri kavşağın trafiği rahatlatacağını vurgulayan Dağ, belediye başkanlığını kazanması durumunda kent genelinde 16 battı-çıktı ve köprülü kavşak yapmak istediğini ifade etti. 

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL'E GÖNDERME: AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNDEN SANA MÜJDE! 

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili İnan da Aydın Pehlivan'ın hayata geçirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştirdiğini belirtti.  CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, dün İzmir İş Dünyası buluşmasında "Manisa'dan evden çıktım, 25 dakika sonra buradaydım. Manisa'nın İzmir'e en yakın noktasında oturuyorum ve 25 dakikalık mesafedeyim. Çoğunuz buradan ayrılıp evlerine giderken benden daha fazla çaba sarf edecekler." dediğini anımsatan İnan, "Çünkü Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetinin yapmış olduğu Sabuncubeli Tüneli sayesinde. Özgür Özel, bugün Aydın Pehlivan Bey ve AK Parti belediyeciliği sana müjde veriyor. Artık 100. Yıl Köprülü Kavşağı ile Menemen üzerinden de Manisa'ya en hızlı bir şekilde geleceksin." dedi.

Son dakika... AFAD duyurdu! Malatya'da korkutan deprem Son dakika... AFAD duyurdu! Malatya'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

"YAPILAMAZ DENİLEN BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK"

İnan, 31 Mart gecesinden itibaren İzmir'in Hamza Dağ ile hizmet siyasetiyle tanışacağını, büyükşehir ve ilçe belediyelerde önemli çalışmalara imza atılacağı ifade edildi. Menemen Belediye Başkan Vekili Pehlivan ise köprülü kavşağı belediye bütçesinden yaptıklarını, ilçede "yapılamaz" denilen birçok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading