Yandex Metrica

CHP'deki para kulesi trafiğinde yeni gelişme: Parayı kimin getirdiği belli oldu!

CHP'deki para kulesi trafiğinde yeni gelişme: Parayı kimin getirdiği belli oldu!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'kasası' olarak bilinen Fatih Keleş'in bir avukatlık bürosunda bavullar dolusu parayı saydığı sıradaki görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntüler tartışmalara yol açarken  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatıldığını duyurdu. Soruşturma kapsamında  iki şüpheli savcıya ifade verdi. Kaynağı belirsiz parayı İmamoğlu'nun kasası Fatih Keleş'in getirdiği tespit edildi. Soruşturma kapsamında, İBB CHP Meclis üyesi Fatih Keleş ifade vermek için adliyeye geldi.

Gündem

21.04.2024, 13:58

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bazı sosyal medya hesaplarında CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği ortaya çıkan deste deste dövizlerin sayıldığı görüntülerle ilgili olarak  savcılık, soruşturma başlatmıştı. İfadeye çağrılan isimlerden Özgür Nas ve Can Poyraz, dün ifade verdi. 2 şüpheli ifade işlemlerinin ardından yangın merdiveninden apar topar kaçtı. İmamoğlu'nun kasası Fatih Keleş ise konuyla ilgili olarak bugün savcılığa ifade vermeye geldi.

23 Nisan okullar tatil mi? 2024 Üniversite ve liseler açık mı olacak? 23 Nisan okullar tatil mi? 2024 Üniversite ve liseler açık... Haberi Görüntüle

İFADESİ 1,5 SAAT SÜRDÜ 

Soruşturma kapsamında eski CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz ise dün ifade vermişlerdi. Fatih Keleş ise bugün saat 11.00’da savcıya ifade vermek için Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına geldi. Keleş, 1,5 saat süren ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı. Keleş, çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplamadı. 

İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu Haberi Görüntüle

SAVCILIK ÜÇ İSMİ İFADEYE ÇAĞIRDI

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in deste deste döviz balyalarını saydığı görüntüleri incelemeye alan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, yürüttüğü soruşturma kapsamında 3 ismi 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağırmıştı. İfadeye çağrılan isimlerden eski CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun danışmanı Can Poyraz, dün İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade verdi.

Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan kimdir? Meral Özcan Bolu Belediyesi'ni neden protesto etti? Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan kimdir? Meral Özcan Bolu Belediyesi'ni... Haberi Görüntüle

PARALARI OFİSE KİM GETİRDİ?

İki şüpheli ifade işlemlerinin ardından görüntülenmek istemeyince yangın merdiveninden kaçarak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndan ayrıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in de ifadesinin alınacağı öğrenilirken, soruşturmayla ilgili önemli bir ayrıntı daha ortaya çıktı.CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının sahibinin avukatı Gökhan Taşkapan'ın ofisinde gerçekleşen olayda, paraları ofise İmamoğlu'nun kasası olarak tabir edilen Fatih Keleş'in getirdiği öğrenildi.

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra... Haberi Görüntüle

PARANIN KAYNAĞININ KİM OLDUĞU  SORULACAK

Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nde etkili olduğu öğrenilen Keleş'in buradaki lakabının 'Kafa Koparan' olduğu kamuoyuna düşmüştü. İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden beri yanından ayırmadığı Keleş'e savcılık sorgusunda paraların kaynağının neresi olduğu ve ne amaçla getirildiğine ilişkin soruların yöneltilmesi bekleniyor.

MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu Haberi Görüntüle

'İL BİNASININ SATIN ALINMASI ÜZERİNE BİR GÖRÜNTÜ'

Ekrem İmamoğlu, söz konusu para sayma görüntüleriyle ilgili Habertürk canlı yayında yaptığı açıklamada, "Sonuçta 2019 yılında Cumhuriyet Halka Partisi İl binasının  alınması üzerine bir görüntü" diyerek binayı satın alma işleminin nakit olarak yapıldığını ima etti.

Fakat ifşa olan ve soruşturma başlatılan görüntülerle ilgili CHP'nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, 30 milyon civarında bir bedelle satın alınan CHP İl Binasının banka transferi yoluyla alındığını açıklamıştı.

Tekirdağ'da terör operasyonu: PKK'nın 'sözde komutanı' tutuklandı Tekirdağ'da terör operasyonu: PKK'nın 'sözde komutanı' tutuklandı Haberi Görüntüle

CHP'NİN ESKİ AVUKATI PARALARIN BANKA HESABINDAN GÖNDERİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Çiçek açıklamasında, "25 milyon banka hesabından İstanbul İl Başkanlığı'na bu mülkün alınması hususunda gönderilmiş. Genel Merkez'de sonucunda tapuyu almıştır." demişti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

1

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading