Yandex Metrica

CHP ve İYİ Parti arasında 'adayını çek' kavgası yeniden alevlendi! Akşener'den Özel'e tepki: Böyle cıvıklık görülmedi!

CHP ve İYİ Parti arasında 'adayını çek' kavgası yeniden alevlendi! Akşener'den Özel'e tepki: Böyle cıvıklık görülmedi!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir araya gelen 6'lı masanın eski ortakları Meral Akşener ve Özgür Özel arasındaki adayını çek kavgası iki liderin açıkalamalarıyla yeniden gündeme geldi. Pazar günü yapılacak seçimlerde oy kaybedeceğini anlayan İYİ Parti'ye Balıkesir'den 'Adayını çek' çağrısı yapan Özel' Akşener'den tepki geldi.  Akşener ise Özel'in açıklamalarına karşılık olarak 'Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık asla olmamıştır' dedi. 

Gündem

10.04.2024, 19:28

14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye'yi yönetme hayali kuran 6'lı masanın liderleri ağır yenilgi sonrası birbirine girdi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçimler için eski ortağı CHP'ye rest çekerek ittifak çağrısını reddetti. Bir dönem uğruna masayı devirdiği CHP'li başkanlar Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ı da dilen ve ikiliyi korkaklıkla suçlayan Akşener'in büyükşehirlerde de aday çıkartması, CHP'yi paniğe sürükledi. 

Dursun Ali Taşçı kaç yaşında öldü? Dursun Ali Taşçı kimdir, memleketi neresi? Dursun Ali Taşçı kaç yaşında öldü? Dursun Ali Taşçı kimdir,... Haberi Görüntüle

ÖZEL'DEN AKŞENER'E SESLENDİ: ADAYINI ÇEK! 

Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde partisinin Balıkesir'deki mitinginde Meral Akşener'e seslendi. Akşener'e "Adayını çek" çağrısı yaparken İYİ Parti seçmeninden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın için oy istedi. CHP lideri Özel, "Dün methettiklerinize, bugün nasıl küfrediyorsunuz? Dün öptüğünüz surata, bugün nasıl tükürüyorsunuz? İyi Parti'nin iyi insanlarında var. Hepsinden vallahi de billahi de oy istiyorum" dedi. Özel'in bu sözleri üzerine Meral Akşener'in ne diyeceği merak konusu oldu. 

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

ÖZEL: İYİ PARTİ'NİN ADAYI OLGUNLUK GÖSTERİP AYRILMALIDIR 

Edirne'deki mitinginde vatandaşlara seslenen Meral Akşener, Özgür Özel'e çok sert tepki gösterdi. Özel'in partisi lehine İYİ Partili adayın çekilmesini istemesine "Cıvıklık" diyen Akşener, "Şimdi bu maskeli balodan bu siyasetçilerin bütün bu yolculuk esnasında çok memnun olduğunu gördüm. Mesela Edirne'ye geliyor Sayın Özgür Özel diyor ki, 'AK Parti kazanır, sakın ola ki CHP'nin dışında bir partiye oy vermeyesiniz ve İyi Parti'nin adayı da olgunluk gösterip ayrılmalıdır." dedi. 

"TÜRK SİYASETİNDE BÖYLE CIVIKLIK ASLA OLMADI"

Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, ayıp asla olmamıştır diyen Akşener; "Bu kaçıncı? Seçmenin sesini duymadan, ne istediğini hissetmeden, bunu bilmek için gayret göstermeden bir maskeli baloyla çok kolay oy almayı sağlamış. Biz bunu 2023 seçimlerinden sonra reddettik." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading