Yandex Metrica

CHP'nin iktidara gelirse yapacağı ilk iş belli oldu! FETÖ'cülere af çıkartacaklar

CHP'nin iktidara gelirse yapacağı ilk iş belli oldu! FETÖ'cülere af çıkartacaklar

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk vaadi FETÖ'cü ve PKK'lılara oldu. FETÖ ve PKK tarafından açıkça desteklenen Kılıçdaroğlu'nun geçmişte verdiği KHK vaatleri yeniden gündem oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu olurken bu olayı FETÖ'cüler tarafından sevinçle karşılanmıştı. 

FETÖ'cü firariler Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası FETÖ'cüler sevinç paylaşımları yaptı. 

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜLER SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATTI 

  • Firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan: Dağılan masayı millet toplamış oldu.
  • Firari FETÖ'cü Hakan Şükür: Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Buyurun dostlar buyurun, Halil İbrahim Sofrası'na. İnanç, düşünce, ideoloji, kimlik ayırt edilmeyeceği 85 milyon insanımızın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaropğlu hayırlı ve yolunuz açık olsun.
  • Firari FETÖ'cü Emre Uslu: Sonuçta Savaş Genç hocamızın 2 yıldır söylediği yere geldiler, aklın yolunu buldular.
  • Firari FETÖ'cü Said Sefa: En zor zamanlarda dedim, hep dedim. Ümitsizliğe yer yok, şimdi ayağa kalkma vaktidir. Saray ve müttefikleri kaybetti. Önümüzdeki günlerde neler olabilir? Kazanan Türkiye oldu. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ve yardımcılarının sembolik önemi. Ülke için artık çok daha ümitvarım.

Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası! Onlarca kişi hayatını kaybetti Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası!... Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜLERE AF ÇIKARTACAĞINI SÖYLEMİŞTİ 

Diğer yandan Kılıçdaroğlu, 2022 yılının Ağustos ayında yaptığı bir açıklamada, FETÖ ve PKK iltisakı nedeniyle kamudan ihraç edilenlere umut oldu. Kılıçdaroğlu, KHK ile ilgili terör örgütlerini memnun eden şu ifadeleri kullandı:

Az önce televizyonların olduğu yerde söyledim. KHK'lıların tamamı görevlerine iade edilecek. Bir arkadaşımız sadece bu işlerle ilgilenecek.

MEB duyurdu! Görevde yükselme atama sonuçları açıklandı MEB duyurdu! Görevde yükselme atama sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

Son dakika... DEM'li iki büyükşehir belediye hakkında inceleme: Mülkiye Müfettişleri görevlendirildi Son dakika... DEM'li iki büyükşehir belediye hakkında inceleme: Mülkiye Müfettişleri... Haberi Görüntüle

1 AY İÇİNDE GÖREVLERİNE İADE EDECEĞİZ 

Ayrıca CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu, KHK ile görevden uzaklaştırılan FETÖ'cüler için tüm çalışmaların tamamlandığını seçimi kazanmaları durumunda 1 ay içerisinde FETÖ'cülerin göreve iade edileceğini söyledi. 

Tanrıkulu "KHK ile ilgili olarak şunu söyleyeyim; CHP milletvekili olarak söylüyorum ki genel başkanımızın tüm konuşmalarına atıfla, tümünün haklarının ilk 1 ayda iade edileceği, kamuda görevlerine başlayacaklarını ve özlük haklarının iade edileceğini her ortamda söylüyoruz. Bu bir maddelik düzenlemedir aynı zamanda. Onun bütün hazırlıkları yapıldı şu anda." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading