Yandex Metrica

CHP'nin Eski Genel Başkanı Baykal'dan hükümete Libya tebriği: Çok değerli

Türkiye ile Libya arasında imzalanan hidrokarbon anlaşması iç siyasetten de takdir gördü. CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, anlaşmayı çok değerli bulduğunu belirterek "Emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:54

Türkiye'nin Libya ile imzaladığı hidrokarbon anlaşması Akdeniz politikasında adım olarak kabul görürken bu hamle siyaset dünyasından da  takdir gördü. CHP'nin Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Yeniçağ Gazetesi'ne yaptığı açıklamada anlaşmanın önemine işaret ederek emeği geçenleri tebrik etti.

Baykal açıklamasında, "Trablus ile yapılan anlaşma çok önemli. Emeği geçenleri kutluyorum. Türkiye'nin Akdeniz'deki yeraltı kaynaklarına ulaşma yolunun açılmış olması çok büyük değerlidir. Gerçekten çok yerinde olmuştur" " ifadelerinde bulundu.

X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir: Peki X kapanırsa kullanıcı hesapları silinir mi? X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir:... Haberi Görüntüle

"MEŞRU HÜKÜMET" VURGUSU

Türkiye'nin Akdeniz'deki yeraltı kaynaklarına ulaşma yolunun açılmış olmasının çok büyük ve değerli olduğunun altını çizen Baykal, "Libya'da iç savaş dolayısıyla BM'nin Milli Mutabakat Hükümeti'ni meşru olarak görmesi çok değerli'' ifadelerini kullandı.

Son dakika... Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah paylaşımına tepki: 'Ciddiyetsiz ve seviyesiz' Son dakika... Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah paylaşımına... Haberi Görüntüle

6  ÜST DÜZEY YETKİLİYLE ÇIKARMA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan oluşan üst düzey bir heyet, Libya’daki siyasi geçiş süreci ve bu kapsamda seçimler konusunun ele alınması, askeri eğitim işbirliği dahil ikili ilişkilerin gözden geçirilmesi ve bölgesel meselelerde görüş alışverişinde bulunmak üzere 3 Ekim Pazartesi günü Libya'ya gitmiş ve Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti ile 'Hidrokarbonlar' ve 'Protokol' alanlarında Mutabakat Muhtıraları imzalamıştı.

Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Haberi Görüntüle

KISMİ FELÇ GEÇİRMİŞTİ

Öte yandan beyin damarlarından birine pıhtı atması sebebiyle kısmı felç geçiren ve 2017 yılından bu yana çok sayıda ameliyat geçiren Baykal'ın uzun zaman sonra verdiği bu röportaj muhalif kesimde rahatsızlığa neden oldu. Birçok sosyal medya kulanıcısı Baykal'ın açıklamasına tepki gösterdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading