Yandex Metrica

Sitede Ara

CHP, Mersin'i kana bulayan terörist için özgürlük istemiş

CHP'nin Mersin'de polisevine düzenlediği hain saldırıyı gerçekleştiren "Zozan Tolan" kod adlı Dilşah Ercan isimli teröriste özgürlük istediği ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:51

Mersin'den akşam saatlerinde Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki polisevine iki PKK'lı kadın terörist nöbet kulübesindeki polislere ateş açtı. Polisler karşılık verince teröristler arasında çatışma çıktı. Kalleş saldırıda bir polis şehit oldu, bir polis ve bir vatandaş yaralandı. Çatışmada yaralanan ve kaçamayacaklarını anlayan iki kadın terörist ise sırt çantalarında taşıdıkları bombalarla kendilerini patlattı. 

Gibi dizisi Nermin, Ceyda, Yeliz kimdir? Instagram adresleri ne? Gibi dizisi Nermin, Ceyda, Yeliz kimdir? Instagram adresleri ne? Haberi Görüntüle

TERÖRİSTİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

İçişleri Bakanlığı, Mersin'de polisevine saldırı gerçekleştiren 2 teröristten birinin Dilşah Ercan olduğunun tespit edildiğini bildirdi. Teröristlerin kimliğine ilişkin çalışmalarda, teröristlerden birinin "Zozan Tolan" kod adlı Dilşah Ercan olduğunun belirlendiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Teröristin, terör örgütü PKK/KCK'nın gençlik yapılanması içerisinde faaliyette bulunduğu, terör örgütü faaliyetlerinden dolayı cezaevine girip çıktığı, örgütün kırsal yapılanmasına 2013 yılında Mersin'den katıldığı, Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de eğitim aldığı ve örgütün sözde özel güç yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edildi. Ayrıca, terörist hakkında metropollere eylem amaçlı gönderilecek hazır kadrolar arasında yer aldığı şeklinde istihbari bilgilerin bulunduğu belirlendi."

DEM Parti il binasında arama: Aramada örgütsel doküman, terör örgütü mensuplarının poster ve afişleri bulundu DEM Parti il binasında arama: Aramada örgütsel doküman, terör örgütü... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTE ÖZGÜRLÜK İSTEMİŞLER

Hain saldırı Türkiye'de vatandaşların yüreğini sızlatırken kimliği tespit edilen teröristle ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. CHP'nin hazırladığı ''Tutuklu Gazeteciler Raporu - Dünyanın En Büyük Cezaevi Türkiye'' raporda Dilşah Ercan'ın isimli teröristin adı da yer alıyor. CHP'nin 'Zozan Tolan' kod adlı Dilşah Ercan isimli terörist için rapor hazırlayarak özgürlük istediği ortaya çıktı. 

Yarın hastaneler açık mı (1 Mayıs 2024)? 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak İstanbul? Yarın hastaneler açık mı (1 Mayıs 2024)? 1 Mayıs'ta hastaneler... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ AĞBABA MERSİN'İ KANA BULAYAN TERÖRİSTİ SAVUNMUŞ

Skandalın ortaya çıkmasının ardından 23 Temmuz 2013 tarihinde 'tutuklu gazeteciler' raporunu kamuoyuyla paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın, cezaevinde bulunan gazeteciler arasında suç teşkil eden kimsenin olmadığını söylediği açıklaması gündem oldu. Ağbaba, cezaevindeki sözde gazetecileri 'Görüştüğümüz gazeteciler arasında ne tecavüzcü, ne hırsız, ne çete mensubu ne de eli silahlı terörist göremedik, bulamadık.' sözleriyle savundu.


CHP'nin HDP ile uzun bir süredir devam ettirdiği ittifak, partideki Atatürkçülerin tepkilerine neden olmasının yanında İYİ Parti ile ipleri de kopma noktasına getirdi. Türk askerinin Suriye ve Irak'ta terörle mücadele amaçlı operasyon yapmasının önünü açan tezkereye Meclis'te HDP ile birlikte 'hayır' diyen CHP, Mehmetçiğin Libya'dan da çekilmesini istemişti. 

CHP'nin şimdi de Mersin'de polisevine saldıran teröristlerden birine 'gazeteci' diyerek onu savunduğu ortaya çıktı. Bu skandalın partiyi bir kez daha zor duruma sokmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Göçmen kaçakçılığına KALKAN-21 darbesi: 12 kişi yakalandı Göçmen kaçakçılığına KALKAN-21 darbesi: 12 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

BU KAÇINCI SKANDAL!

Kemal Kılıçdaroğlu yönetimince hazırlanan skandal raporun altında CHP'li Nurettin Demir, Veli Ağbaba ve Özgür Özel'in isimleri var. Özgür Özel, geçtiğimiz yıl ekim ayında PKK'ya bağlı Mezopotamya Ajansı'na ödül verildiği gecede boy göstermişti. Veli Ağbaba'nın TBMM'ye sokarak basın açıklaması yaptırdığı 'tıp öğrencisi' Özge Aydın ise Suriye'de Mehmetçiğe bombalı saldırıda bulunmak isterken öldürülmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading