Yandex Metrica
Reklam Görseli

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş sansürsüz konuştu! Tüm arama kurtarma ekipleri gelse yetişemezdi

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş sansürsüz konuştu! Tüm arama kurtarma ekipleri gelse yetişemezdi

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, NTV'ye yaptığı açıklamada Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin boyutunu gözler önüne serdi. Savaş yaptığı açıklamada, 'Dünyadaki bütün arama kurtarma ekiplerini getirseniz bile yetişemezdi' sözlerine yer verdi.

Gündem

26.02.2024, 08:55

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, NTV'ye depremle ilgili açıklamada bulundu. Savaş açıklamasında 3 ilçe hariç her yerin yıkıldığını belirterek sadece Hatay'da 2 binden fazla binanın yıkıldığını söyledi. 

Threads Türkiye'de kapatıldı mı, neden? Threads neden kapatıldı 2024? Threads Türkiye'de kapatıldı mı, neden? Threads neden kapatıldı 2024? Haberi Görüntüle

'500 YILDA BİR BÖYLE DEPREM OLUR'

Savaş açıklamasında, "Gerçekten de çok geniş bir alana yayılmış, bu kadar yıkımın olduğu belki de 500 yılda bir deprem olur, o da bizi buldu." diyerek şu sözlere yer verdi:

Meseleyi iyi tartmak lazım; 1. On ilde birden olmuş, herkese yetişmeniz gerekiyor. 2. Kış şartları, kışın en sert zamanında. 3. Bizim ilk gün depremde havaalanı pert oldu. 

15 yıl geçti sır perdesi aralanmadı! Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme:  Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarında dublör mü kullanıldı? 15 yıl geçti sır perdesi aralanmadı! Münevver Karabulut cinayetinde yeni... Haberi Görüntüle

2 BİNDEN FAZLA BİNA YIKILDI 

2 binin üstünde binanın yıkıldığını belirten Savaş şöyle konuştu: 

Bütün bunlara baktığınız zaman hakikaten. Bir de çok yayıldı, 2 binin üstünde binada hasar var. Yani daha doğrusu bina çökmüş. Hepsine bütün dünyadaki arama kurtarma ekipleri getirseniz anca yetişirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading