Yandex Metrica

CHP'li belediye haksız yere işten çıkardığı kadına "HDP'ye üye ol işin çözülsün" dedi

CHP'li belediye haksız yere işten çıkardığı kadına "HDP'ye üye ol işin çözülsün" dedi

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan işçi kıyımının ardından skandal bir olay yaşandı. Mağduriyetine çözüm arayan bir kadın çalışan, “Gel seni HDP'ye üye yapalım işin çözülsün” teklifi aldığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 17:49

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesinde 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra başlayan işçi kıyımı artarak devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerden önce “Hiçbir işçinin işine son vermeyeceğiz.” Şekilde söz vermiş olmasına rağmen, geçtiğimiz haftalarda belediyede çalışan yaklaşık yüz kişi işinden edildi.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, o işçilerden biriyle görüşerek, “İşinize son verecek ne yaşandı, neden böyle oldu?” sorusunu sordu. Mağdur kadın ise, “Hiçbir şey olmadı. Hatta beni ücretsiz izne ayırdıklarında Ali Uyan var, Koruma Daire Başkanı onun yanına gittim. 'Sizden özür dileyerek söylüyorum başkanım' dedim. 'Ben ücretsiz izne gönderilmeyi hak edecek ne yaptım?' dedim. 'Bizlik bir şey değil' dedi.” cevabını verd.

Bakan Kacır müjdeyi canlı yayında duyurdu: Togg, Avrupa pazarına açılıyor! İşte giriş yapacağı ilk ülke Bakan Kacır müjdeyi canlı yayında duyurdu: Togg, Avrupa pazarına açılıyor!... Haberi Görüntüle

'EMİR YUKARIDAN' DİYEREK İŞTEN ÇIKARDILAR'

Görüştüğü yetkili kişinin “Emir yukarıdan” diyerek işine son verdiğini söyleyen kadın, daha sonra bir avukatın yanında işe başladığını ve oradakilerin kendisine, “Seni biriyle tanıştıracağız, senin işin çözülecek.” dediğini aktardı.

Uzman erbaş alımı başvuru sonucu nereden, nasıl öğrenilir? Uzman erbaş alımı başvuru sonucu nereden, nasıl öğrenilir? Haberi Görüntüle

“GEL DEDİ SENİ HDP'YE ÜYE YAPALIM”

Tanıştığı kişinin kendisine “Gel seni HDP'ye üye yapalım” teklifinde bulunduğunu belirten kadın, “Vahap Seçer'in Türkü Ocakları dediği yerde doyurdum karnımı” dedi.

MHP'li Kılavuz şöyle konuştu:

“Allah belalarını versin bunların. Bu anlayış gerçekten CHP'nin Mersin Büyükşehir Belediyesi'ndeki PKK ile ortaklığının en büyük ispatıdır.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading