Yandex Metrica

CHP'de yeni skandal! İmamoğlu'nun yakın arkadaşına CHP'li Özgür Karabat, milletvekili plakası tahsis etmiş

CHP'de yeni skandal! İmamoğlu'nun yakın arkadaşına CHP'li Özgür Karabat, milletvekili plakası tahsis etmiş

İstanbul'da emniyet şeridinde yakalanan ve usulsüz bir şekilde milletvekili plakası tahsis edildiği anlaşılan Hüseyin Köksal'ın, İmamoğlu'nun talimatıyla Olay TV'yi satın alan kişi olduğu öğrenildi. İBB'ye yakınlığıyla öne çıkan Köksal'a CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın milletvekili plakası tahsis ettiği ortaya çıktı.

Gündem

25.03.2024, 11:50

İstanbul'da emniyet şeridinde yakalanan Audi A8 marka lüks araçla ilgili yapılan soruşturmada, CHP'nin skandalı patlak verdi. Bir milletvekilinin sadece 3 özel aracına tahsis ettirebildiği milletvekili plakalarından birinin İmamoğlu'nun yakın arkadaşı olan iş adamına verildiği ortaya çıktı.

23 Nisan Bursa Nil Karaibrahimgil konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? 23 Nisan Bursa Nil Karaibrahimgil konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

ARAÇ İŞ ADAMI HÜSEYİN KÖKSAL'A AİT ÇIKTI

Emniyet şeridinde hızla ilerlerken çevirmeye takılan "34 HSY .." plakalı aracın, tekstil sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Hüseyin Köksal'a ait olduğu belirlendi.

Bir milletvekilinin 3 plaka tahsis hakkından birini Hüseyin Köksal'a verdiği ortaya çıkınca emniyet ekipleri, konuyla ilgili detaylı bir araştırma başlattı.

Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU İSTEDİ KÖKSAL OLAY TV'Yİ KURDU

Hüseyin Köksal'ın adı, bir dönem kamuoyunda sık sık gündeme geliyordu. Köksal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatının ardından Olay TV'nin kurulumunda aktif rol aldı ve büyük harcamalar yaptı.

CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte çalıştı' dedi CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ VEKİLDEN HÜSEYİN KÖKSAL'A MİLLETVEKİLİ PLAKASI

Sabah'ta yer alan habere göre; İBB'ye yakınlığıyla öne çıkan Hüseyin Köksal'a CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın plaka tahsis ettiği öğrenildi. Bilindiği gibi; milletvekillerinin 3 araca plaka tahsis ettirme hakkı var.

hüseyin köksal

Bu plakalar, emniyet şeritlerinden istediği gibi gidebiliyor. Hız cezalarından muaf olan bu araçlar yüksek hızlara çıkabiliyor. Hiçbir şekilde trafik cezası kesilmeyen bu araçların, milletvekili tarafından başka birisine usulsüz şekilde tahsis edilmesi kamuoyunda tepkilere neden oldu.

ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? Haberi Görüntüle

İBB KARABAT'IN İYİLİĞİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMAMIŞ

Usulsüz plaka tahsis eden CHP'li milletvekili Özgür Karabat bağlantılı şirket geçmiş dönemde İBB’den 2 milyar TL’lik 14 ihale almıştı.

Öte yandan, Karabat’ın kardeşi de Ulaşım A.Ş’ye uzman olarak alınmıştı.

Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ın İBB'den rant sağlamasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Karabat'ın kardeşi Gültekin Karabat’ın İBB İstanbul Ulaşım A.Ş'de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalıştığı belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading