Yandex Metrica

Can Ataklı panikledi: Altılı masayı yerin dibine soktu! “Siz hiçbir şeyi başaramazsınız”

Can Ataklı panikledi: Altılı masayı yerin dibine soktu! “Siz hiçbir şeyi başaramazsınız”

CHP yandaşı Can Ataklı, CHP'nin başörtüsü çıkışına ve hükümetin de anayasa teklifi ile cevabına ilişkin yaptığı değerlendirmede muhalefeti yerin dibine soktu. İki yüzlü siyaseti ortaya çıkan CHP'ye bir tepki de yandaş Can Ataklı'dan gelirken erken seçim olasılığı tedirgin etti. Ataklı, "Türkiye’yi seçim öncesi seçime zorlayacaklar. 'Abi yapalım hemen şu seçimi şubat ayında, biz hazırız.' diyor muhalefet. Değilsin kardeşim sen hiçbir b*ka hazır değilsin. 23 Haziran’dan önceki seçime onay verirseniz demokrasiye de bu ülkeye de ihanet etmiş olursunuz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:02

İki yüzlü siyaseti ortaya çıkan CHP'ye bir tepki de yandaş Can Ataklı'dan geldi. Muhalefetin bu çıkışla iki türlü de kötü bir işe imza attığını söyleyen Ataklı, "Türkiye'yi seçim öncesi seçime zorlayacaklar. 'Abi yapalım hemen şu seçimi şubat ayında, biz hazırız.' diyor muhalefet. Değilsin kardeşim sen hiçbir b*ka hazır değilsin. 23 Haziran'dan önceki seçime onay verirseniz demokrasiye de bu ülkeye de ihanet etmiş olursunuz." diye konuştu.

23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem yapılır mı? 23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem... Haberi Görüntüle

UFC dövüşçüsü İbo Aslan kimdir, kaç yaşında? UFC Türk dövüşçüsü İbo Aslan aslen nereli? UFC dövüşçüsü İbo Aslan kimdir, kaç yaşında? UFC Türk dövüşçüsü... Haberi Görüntüle

CHP YANDAŞI ATAKLI'DAN MUHALEFETE: SİZ BİR B*KA HAZIR DEĞİLSİNİZ

Ataklı'nın muhalefeti yerden yere vurduğu açıklamalarda şunları ifade ettti; 

"Şimdi bunu körüklüyorlar, Meclis kabul etse bile 'hayır biz halkımıza soracağız, bakalım halkımız ne diyor, türban takılsın mı takılmasın mı?"diyorlar. Ulan ne çıkacak sonucu bilmiyor musunuz?

Böyle bir plan hazırlığı var. Oturacak bu CHP düşünecek, iki ucu b*klu değnek oldu. Böyle bir şey olur mu? 400'ü bulsalar yine referanduma gidecekler. O zaman referanduma gitseler de hiçkimse hayır kampanyası yapmayacak boşu boşuna Türkiye'yi seçim öncesi seçime zorlayacaklar.

Ya da bunu bir numaraya çevirip muhalefete salak muamelesi yapabilirler onlar da atlayabilirler hemen. 'Abi yapalım hemen şu seçimi şubat ayında. Biz hazırız. Öyle ya her şeye hazırız' diyorlar. Değilsin kardeşim sen hiçbir b*ka hazır değilsin. Sakın ha, sakın ha!

23 Haziran'dan önceki hiçbir seçime kabul oyu veremezsiniz, verirseniz demokrasiye de bu ülkeye de ihanet etmiş olursunuz. Nefesimin sonuna kadar da söylerim.

2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınavı tarihi 2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınavı tarihi Haberi Görüntüle

"BENİ ATTIRIRSINIZ, MUHALEFET BU İŞLERİ ÇOK SEVİYOR"

Ha attırırsınız beni, muhalefet bu işleri çok seviyor. Attırırsınız sattırırsınız, 2023'ten önceki seçime evet demek ihanettir kardeşim.

Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok... Haberi Görüntüle

REFERANDUMA İLİŞKİN SKANDAL SÖZLER: "AHLAKSIZCA BİR PLAN"

Şimdi bu işi temizleyin. Gitsin referanduma gitsin, mecbur o zaman erken seçim yapacak. 60 gün içerisinde seçime gitmesi lazım. O tuzağa düşmeyin. Versin herkes yüzde 80-90 çıksın. İşte bir daha adım atarken de dikkat edin. Böyle ahlaksızca planlar karşınıza çıkar."

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading