Yandex Metrica

Bu görüntüler vahşet! CHP’li belediyede skandal: Bakımı yapılmayan hayvanlar katledildi iddiası!

Her platformda hayvan haklarından söz eden sözde CHP'li hayvanseverler suçlu CHP'li bir belediye olunca ses çıkarmadı. CHP'nin yönetimindeki Kemalpaşa Belediyesi’ne ait Armutlu Hayvan Barınağı’nda, hayvanların bakımını yapamadığı belediye yetkililerinin köpeklerin sularına ilaç katıp hayvanları katlettikleri iddia edildi. 

Gündem

02.04.2024, 14:21

Birden çok fazla köpeğin öldüğü katliam gibi görüntüler İzmir CHP'li Kemalpaşa-Armutlu'da bulunan belediyeye ait hayvan barınağında meydana geldi.

Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer yeni sezon çıkacak mı, bitti mi? Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer... Haberi Görüntüle

HAYVANLARI KATLEDEREK KURTULMAYA ÇALIŞTILAR 

İddiaya göre belediyenin hayvanların bakımını yapamadığı için sularını ilaç katıp, hayvanları katlederek onlardan kurtulmaya çalıştı. Katledilen onlarca köpek görüntülere yansırken yaşananlara vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Haberi Görüntüle

BAKIMEVLERİNDEN KAN KOKUSU YÜKSELİYOR 

İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu, Kemalpaşa Geçici Hayvan Bakımevi'ne yaptıkları ziyaret sonrası tespit ettikleri ihlaller hakkında açıklama yapmıştı. Açıklamada "hayvanlar için adeta toplama kampına dönüşen bakımevlerinden kan kokusu yükseliyor. Sokakta yaşayan hayvanları bakımevlerine kapatmak ile değil görevini yapmayan sorumlulara, görevlerini yaptırtmak için uğraşın.Hayvanların yaşam alanları bu ölüm kampları değil sokaklardır" denilmişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading