Yandex Metrica

Bakan Soylu'dan o iddialara yanıt: Amerika'daki tek malım FETÖ

Bakan Soylu'dan o iddialara yanıt: Amerika'daki tek malım FETÖ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin FETÖ konusundaki hassasiyetinin sonuna kadar devam edeceğini ifade etti. Soylu, "Neymiş? Amerika'ya gidecekmişim de iki defa beni 'istenmeyen adam' ilan etmiş Amerika. Üst üste iki defa. Neymiş? Amerika'da mallarım varmış da onlara da el koyacakmış. Benim Amerika'da bir tane malım var, o da FETÖ." dedi.

Gündem

01.04.2024, 01:50

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı binasının açılışında, AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetleri anlatarak, millete hizmet için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3 gözaltı! Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3... Haberi Görüntüle

“BENİM AMERİKA'DA BİR TANE MALIM VAR, O DA FETÖ”

Nereden gelirse gelsin ülkeye oyun kurmaya çalışanlara imkan vermediklerini belirten Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman destek veren millete teşekkür etti.

Soylu, terörle mücadeleye içeride ve dışarıda ilgili kurumlarca devam edildiğini, milletin ortaya koyduğu iradenin bugünün sonucunu oluşturduğunu aktardı.

Bakan Soylu, "Eğer bugün Arnavutluk'ta FETÖ okulları kapatılıyorsa, dünyanın birçok ülkesinde FETÖ okulları kapatılıyorsa, Türkiye'den FETÖ silinip atılmışsa elbette ki bu konudaki hassasiyetimiz sonuna kadar devam edecek, hiç kimseye bir fırsat vermeyeceğiz. Neymiş? Amerika'ya gidecekmişim de iki defa beni 'istenmeyen adam' ilan etmiş Amerika. Üst üste iki defa. Neymiş? Amerika'da mallarım varmış da onlara da el koyacakmış. Benim Amerika'da bir tane malım var, o da FETÖ." İfadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading