Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Hız limitleri artıyor

Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Hız limitleri artıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TGRT Haber'de katıldığı canlı yayında otoyollarda hız limitlerinin artırılacağını duyurdu. Soylu açıklamasında, 'Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Ankara- Niğde otoyolunda hız sınırını 140'a çıkarıyoruz.' ifadelerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:13

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TGRT Haber'de gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Her yerde kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li  Köksal'a AK Parti'den tepki: Şikayet et! Her yerde kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li... Haberi Görüntüle

HIZ LİMİTLERİ ARTIYOR

1 Temmuz itibari ile bazı otoyollarında hız sınırlarının güncelleneceğini belirten Soylu, "Hız limitlerini biraz daha arttıracağız. 120 km ve otobanlarda 132 km olan hızlar arttırılacak. Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul İzmir Otoyolu ve Ankara- Niğde otoyolu bu seviyeleri kaldırabilecek seviyede, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Ankara- Niğde otoyolunda hız sınırını 140'a çıkarıyoruz." ifadelerine yer verdi. 

DEM'in terör köşesi! Örgüt karargahına çevirmişler DEM'in terör köşesi! Örgüt karargahına çevirmişler Haberi Görüntüle

'YAYALARA DA BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR'

Yaya öncelikli trafik kuralları uygulandığını belirten Soylu, "Her yüz ölümden 22'si yayalar oluşturuyor. Burada sadece sürücüler değil aynı zamanda yayalara da sorumluluk düşüyor. Trafik haftası ile birlikte yaya öncelikli olacak ama yayaların da dikkat etmesi gerekiyor. Yıl sonuna kadar bu çalışmalarımız olacak. Aldığımız tedbirler sayesinde trafik artmasına rağmen ölümler yüzde 61 düştü." ifadesini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading