Yandex Metrica

Her yerde kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Köksal'a AK Parti'den tepki: Şikayet et!

Her yerde kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li  Köksal'a AK Parti'den tepki: Şikayet et!

Yerel seçimlerde Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal, belediye binasında "Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına falan koymuşlar. Asansörde bile kamera olduğu konuşuluyor." diye açıkamada bulunmuştu. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Köksal’ın “Belediyenin her yerinde böcek var” açıklamalarıyla ilgili olarak “Böcek varsa savcılık orada. Suç duyurusunda bulunsun" dedi.  

Gündem

23.04.2024, 21:57

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın “Belediyenin her yerinde böcek var” iddialarına ilişkin “Böcek varsa savcılık orada. Suç duyurusunda bulunsun. Bu suçtur. Bunu kim yapıyorsa sonucuna katlansın” dedi.

Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi bittikten sonra soracağız Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi... Haberi Görüntüle

KÖKSAL'IN İDDİALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven TBMM’de basın mensuplarının karşısına geçti . 3 milletvekili  Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın belediyenin her yerinde böcek olduğu iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulundular. 

1 Mayıs bugün İstanbul'da otobüsler (toplu taşıma) ücretsiz mi? İstanbul'da İETT metrobüs, metro bedava mı? 1 Mayıs bugün İstanbul'da otobüsler (toplu taşıma) ücretsiz mi? İstanbul'da... Haberi Görüntüle

"BÖCEK VARSA SUÇ DUYURUSUNDA BULUN"

Ali Özkaya, Köksal'ın tartışma yaratan iddiasıyla ilgli şu açıklamada bulundu; 

İlgili kişinin belediyede böcek varmış vesaire varmış, böcek varsa Savcılık orada. Suç duyurusunda bulunsun. Bu suçtur. Bunu kim yapıyorsa sonucuna katlansın. Belediyede çalışmadığı halde maaş alan bankamatik memuru var diyorsa onu da götürsün de suç duyurusunda bulunsun. İlgililer tek tek açıklama yaptı. Biz bankamatik memuru değiliz, işimizin başındayız, 1 gün bile gelmediğimi ispat etsin istifa etmeye hazırım dediler. İnsanlar suçlamasınlar, insanlara mobing yapmasınlar. Ana sözü verdiyse sözüne sadık olsun ve zulümden vazgeçsin.

Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Haberi Görüntüle

"İLK İŞ OLARAK MÜDÜRLERİ VE BAŞKAN YARDIMCILARINI GÖREVDEN ALDI"

Burcu Köksal'ın "Size anne sözü veriyorum, hiçbir işçi işten çıkarılmayacak, kimseye mobing yapılmayacak, kimse ekmeğinden edilmeyecek" dediğini belirten Özkaya, "Gelir gelmez ilk iş olarak birçok birimin müdürü, başkan yardımcılarının tamamını görevden aldı; hepsini belediyenin girişindeki zabıta karakoluna sürdü. Bütün müdürler, başkan yardımcıları zabıta memurlarıyla birlikte sıkış tıkış ayakta duruyorlar. Bu insan haklarına aykırıdır, bu mobingtir, insanlıkla bağdaşmayan bir davranıştır. " dedi. 

İstanbul'un göbeğinde skandal görüntüler! Kamyonlara yüklendi:  Piyasa sürülseydi vatandaşlar yiyecekti! İstanbul'un göbeğinde skandal görüntüler! Kamyonlara yüklendi: Piyasa sürülseydi vatandaşlar yiyecekti! Haberi Görüntüle

"KÖKSAL LİYAKATLİ KİŞİLERİ SÜRGÜN ETTİ"

Ne liyakat ne ehliyet; Burcu Köksal, geldiği gün insanları başka yerlere sürdü" açıklamasında bulunan Özkaya, "Kent konseyinin birim müdürünü, makine mühendisini, park bahçeler müdürlüğüne beden işçisi olarak gönderiyor. Kadın kültür evinin kurucusu iki üniversite mezunu bir hanımefendiyi bulaşıkhaneye gönderiyor. Köksal liyakatli, ehliyetli çalışanları sürgün ediyor, mobing yapıyor" dedi. 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading