Yandex Metrica

Bakan Göktaş tarih verdi: 49 bin 901 şehit ve gazi yakını atanacak! Şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması ne zaman yapılacak?

Bakan Göktaş tarih verdi: 49 bin 901 şehit ve gazi yakını atanacak! Şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması ne zaman yapılacak?

Bursa'da düzenlenen şehit yakınları ve gaziler iftar programında bir araya gelen Bakan Göktaş, şehit ve gazi yakını atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Göktaş, 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacaklarını belirterek tarih verdi.  Peki, şehit ve gazi yakını ataması ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Gündem

20.03.2024, 01:28

Kamu kurum ve kuruluşlarına 49 bin 901 şeiht yakını, gazi ve gazi yakınının atamasının yapılacağını duyuran Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, adaylar tarafından merak edilen atama tarihini açıkladı.

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

ŞEHİT YAKINI, GAZİ VE GAZİ YAKINI ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarına düzenlenen iftar programında bir araya gelen Bakan Göktaş,  şehit, gazi ve gazi yakını atamaları için 22 Mart 2024 tarihini işaret etti. 

Şehit yakını ve gazi yakınlarını hayatın her alanında desteklediklerini vurgulayan Göktaş, şu ifadeleri kullandı:

Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Haberi Görüntüle

''BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR GURUR''

"Bu bizim için büyük bir gurur, büyük bir onurdur. Sizler vatan uğruna, bayrak uğruna canınızdan aziz saydığınız sevdiklerinizi istiklalimiz ve istikbalimiz için feda ettiniz. Sizlerin gösterdiği bu büyük fedakarlık karşısında bizler de canıgönülden, derin bir vefayla çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

ATAMA

Son dakika: İstanbul'da yangın paniği: İş hanı dumanlar altında kaldı Son dakika: İstanbul'da yangın paniği: İş hanı dumanlar altında kaldı Haberi Görüntüle

''SİZİN İÇİN NE YAPMAMIZ GEREKİYORSA HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN YERİNE GETİRİYORUZ''

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sizler için ne yapmamız gerekiyorsa hiç tereddüt etmeden yerine getiriyoruz. Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan paylaşmak isterim.

Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading