Yandex Metrica

Bakan Akar ve Soylu neden hedefte? Mustafa Güldağı'ndan çarpıcı açıklama: Hedef şahıs değil devlet

Bakan Akar ve Soylu neden hedefte? Mustafa Güldağı'ndan çarpıcı açıklama: Hedef şahıs değil devlet

Son zamanlarda İçişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı üzerinden yürütülen kirli algı operasyonuyla ilgili yazar Mustafa Güldağı'ndan çarpıcı açıklamalar geldi. Güldağı, bakanlıkların hedef alınmasının şahsa yönelik değil devlete yönelik bir operasyon olduğunu ifade etti. Türkiye'de siyasi konsepti değiştirmek isteyenlerin olduğunu aktaran Güldağı, bunların amacının nihayetinde Türkiye'nin bölünmeye razı edilmesi noktasına gelmesini sağlamak olduğunun altını çizdi.

Gündem

06.04.2024, 01:45

Muhalefet ve fondaş medya tarafından Emniyet ve Jandarma'ya 'cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti' iftirasıyla başlayan süreç TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın TSK'yı 'kimyasal silah' iftirasıyla suçlaması ve muhalfetten bazı isimlerin desteklemesiyle devam eden bu süreçte özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar hedef alınmak istenmişti. 

Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak için SGK'ya sahte belge sunan 182 kişi hakkında soruşturma başlatıldı! Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak... Haberi Görüntüle

HEDEF ŞAHIS DEĞİL DEVLET

Konuya ilişkin çarpıcı açıkamalarda bulunan Yazar Mustafa Güldağı hedefin şahıs değil devlet olduğunu aktararak şunları söyledi:

Halâ anlamıyoruz.
Hulusi Akar'ın hedef alınması şahsa yönelik değil. Devletin savunma aklı oyalanıyor. TSK hedefte. Bu, kimyasal silah ve uyuşturucu iftirasına bağlı sinsi operasyonun devamı. Aynı elden çıkıyor. CIA-BND hazırlıyor, satılıklar harekete geçiyor. Devlete orduya yönelik sadece silahlı harp değil, psikolojik harp de başlattılar. Devlet kimyasal silah kullandı. Devlet uyuşturucu satıyor.
Aynı elden çıktı bunlar. Bununla beraber en iyi mücadele eden, çalışan devlet görevlileri yıpratılacak. Hedef şahıs değil DEVLET!

Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle eleştirildi Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle... Haberi Görüntüle

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

DEVLETİN DİRENİŞ AKLI VE GÜCÜNÜ PASİFİZE ETMEK AMAÇLANIYOR

Devletin direniş aklı ve gücünün pasifize edilmesinn asıl amaç olduğunun altını çizen Güldağı, FETÖ ve PKK'nın buna destek verdiğini aktardı.

İçeride muhalefet başta olmak üzere fondaş medya etki ajanlarının bu iftiraları atıp yaydığını ifade eden Güldağı, olayın bir parti kavgasından çok daha büyük bir problem olduğunu söyledi. 

Tevfik Göksu'nun Başkanvekilliği niye bitti, neler oldu? Tevfik Göksu görevden neden ayrıldı? Tevfik Göksu'nun Başkanvekilliği niye bitti, neler oldu? Tevfik Göksu görevden... Haberi Görüntüle

SIRADA MİT VAR

Uyuşturucu yalanıyla iç güvenlik birimlerinin kitlenmek istendiğini, kimyasal silah iftirasıyla dış güvenlik birimlerinin kitlenmek istendiğini vurgulayan Güldağı sözlerine şöyle devam etti:

'Sırada tahminimce MİT var. MİT yıpratılmak istenecek. Kupkuru bir yalan pişirilip sürülecek yine. Uyanık kalın. Neden? Uluslararası arenada İç işleri, TSK ve MİT köşeye sıkıştırılarak manevra alanı yok edilmek isteniyor. Tüm yalan ve iftiraların yayılması içerideki satılıklara ihale edildi. Kimi vekil, kimi medyacı, kimi parti. Psikolojik harbin sivil orduları bunlar! Temel amaçları şunlar:

Türkiye'de siyasi konsept değişikliği sağlamak.
Türkiye'nin Akdeniz ve sınırda manevra alanını daraltmak.
TSK'yı uluslararası mahkemede yargılatmak.
MİT'in faaliyet alanını daraltmak.
İç güvenliğin çözülmesini sağlamak.
Sonunda Türkiye'yi bölünmeye razı etmek.

Türkiye'nin farklı dengeler kurararak kendine manevra alanı açtığını söyleyen Güldağı, Türk Devletler Teşkilatı'nın, Libya ile deniz saha anlaşmasının, Rusya ile denge kurmasının bunlara bir örnek olduğunu ifade etti.

Dilara'nın babası oyuncu mu? Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara'nın babası kim? Dilara'nın babası oyuncu mu? Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara'nın babası kim? Haberi Görüntüle

ŞAHIS ÜZERİNDEN BU ÜÇ KURUMA OPERASYON ÇEKİLİYOR

Devletİn derinliğinin üç odakta toplandığını ve bunların TSK, MİT ve İçişleri Bakanlığı olduğunu söyleyen Güldağı şunları vurguladı:

Partiler devletle kıyaslanınca bir hiçtir. Devletin derinliği üç odakta toplanmıştır: TSK, MİT, İç işleri. Bunu bilen emperyal güçler şu an bu üçünü yıpratıyor. Bu üçünü sıkıştırıp kitleyince devletin adım atamaz hale geleceğini biliyorlar. Bu sebeple bu üç devlet odağı, dışarıda hazırlanıp içerideki hain organizatörlerin yardımı ile yıpratılıp kitlenmek istiyor. Kimyasal silah ve uyuşturucu yalanı ile başladılar. Bu iftirayı FETÖ ve PKK yardımı ile küresel olarak yaydılar. Maksat Türkiye'yi kitlemek.

Kasıtlı olarak bu üç kuruma operasyon çekildiğini söyleyen Güldağı, sözlerini şöyle son verdi;

Türk devlet aklı TSK, MİT, İç işleri odaklıdır. Parti değil. Bu sebeple kasıtlı olarak bu üçü hedef seçildi. Şahıs üzerinden bu üç kuruma operasyon yapılıyor. Dünya geçiş süreci yaşarken bu üç kurumu pasifize ederek Türkiye'yi etkisiz bırakmak istiyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading